ASCULTA LIVE ASCULTA FX NET RADIO
Previziuni karmice 26 februarie – 4 martie 2018
ZODIILE DE FOC
Berbecii au de muncit mult pentru a avea confortul financiar mult visat. Săptămâna aceasta sunt puși la încercare și vor avea ocazia să demonstreze cât sunt de creativi.
Săgetătorii și Leii se vor mai liniști și se vor concentra pe lucrurile care sunt cu adevărat importante în viața lor.
ZODIILE DE AER
Gemenii trec printr-o perioadă în care descoperă oamenii minunați din jurul lor. Își dau seama că au motive pentru care trebuie să lupte, că au suficiente motive de fericire, au motive să zâmbeascî și să uite de tot ce e rău.
Balanțele sunt întoarse cu susul în jos, dar își vor reveni pe la mijlocul săptămânii. Au de făcut multe concesii și nu e tocmai plăcut pentru ele.
Vărsătorii trebuie să dea dovadă de maturitate. Vor cunoaște persoane noi și, de ce nu, poate începe o relație nouă.
ZODIILE DE APĂ
Racii trebuie să stea de vorbă cu ei înșiși în această perioadă și să facă alegerile care le încântă sufletul.
Scorpionii au de furcă la locul de muncă și se implică în tot felul de conflicte care nu vor fi deloc în avantajul lor.
Peștii au de recuperat o perioadă în care nu au făcut nimic, în care au așteptat să cadă totul din cer.
ZODIILLE DE PĂMÂNT
Taurii trec prin niște cumpene serioase până la începutul lunii martie din punct de vedere profesional. Va fi o săptămână decisivă pentru cariera lor.
Capricornii trebuie să învețe să asculte, căci săptămâna aceasta vor auzi multe adevăruri dureroase.
Fecioarele au o perioadă mai liniștită, însă în continuare vor fi măcinate de anumite întrebări la care chiar dacă au răspunsul nu vor să îl accepte.
Pentru o mulțime de oameni, este greu să reziste tentației unei fripturi bine gătite sau a unui hamburger suculent. În ciuda faptului că este plină de substanțe nutritive, carnea conține, de asemenea, o serie de toxine chimice naturale, grăsimi saturate și elemente care ne îngreunează digerarea. Alimentația bogată în carne poate duce la consecințe grave de la creșterea riscului de diabet la boli de inimă și chiar la cancer.
Iată 9 semne că sistemul dvs. digestiv nu procesează bine carnea și este timpul să vă reconsiderați dieta. Să vedem cât de multe dintre acestea ați experimentat.
Constipația
Cu toții avem sisteme digestive diferite și se bazează pe obiceiurile noastre genetice și alimentare. În funcție de tăierea cărnii, unele sunt destul de bogate în grăsimi. Grăsimile necesită mai mult timp pentru a fi digerate de organism și de aceea pot provoca indigestie a doua zi. Constipația poate fi rezultatul fierului ridicat care se găsește în mod normal în carnea roșie (carne de vită, carne de porc sau miel). În plus, carnea roșie are un conținut scăzut de fibre, ceea ce este esențial pentru mișcările normale ale intestinului.
Sfat: Unele studii arată că consumul excesiv de carne roșie poate crește șansele de a dezvolta cancer intestinal. Încercați să consumați carne roșie numai în cantități decente (100-200 g de două ori pe săptămână), cu o mulțime de legume sau cereale. Încercați să evitați să mâncați ficatul și rinichii. Treceți la fructe de mare sau la pui și alegeți carnea fiartă în loc de cea prăjită.
Simțiți mereu foame
Dacă simțiți foame tot timpul chiar dacă tocmai ați terminat o masă, aceasta poate însemna că ați avut prea multă proteină. Când nu aveți suficienti carbohidrați, zahărul din sângele corpului dumneavoastră coboară și nu produceți serotonină care reglează dispoziția, substanța chimică care vă face să simțiți foame.
Sfat: Dacă vă dați seama că simțiți mereu foame, încercați să gustați iaurtul grecesc cu fructe de pădure sau hummus cu crackere întegrale în loc de sandwich pentru prânz. Încercaţi să nu mai consumaţi carne pentru câteva zile, şi observaţi cum vă simiţiţi.
Cearcăne
Nu te înșela să presupui că cearcănele provin din lipsa somnului sau a oboselii. Se pare că nu digerarea corectă a cărnii poate întrerupe rutina de frumusețe. Dacă le observaţi des (mai ales în ziua după care mâncați carne), atunci este un semn că nu a fost digerată.
Exteriorul intestinului compromis permite particulelor de carne să treacă prin peretele intestinal și chiar în fluxul sanguin nedigerat și sunt considerați invadatori “străini”. Corpul va încerca să producă anumiți anticorpi pentru a elimina substanța străină, iar reacția la aceasta poate fi cearcăne, un simptom care este de obicei trecut cu vederea de către profesioniștii din domeniul sănătății.
Tensiune arterială crescută
Dacă aveți tensiune arterială ridicată, acest lucru poate fi un semn că este timpul să reduceți carnea. Carnea procesată și gătită conține un nivel ridicat de sodiu, deoarece este în mod normal vindecată, condimentată și conservată cu sare. În plus, pielea de pui și carnea roșie sunt bogate în grăsimi saturate. Toate acestea pot duce la agravarea hipertensiunii arteriale și chiar la dezvoltarea bolii coronariene.
Sfat: încercați să reduceți cantitatea de carne pe care o consumați, trecând mai degrabă la legume. Dacă nu puteți rezista, încercați să treceți la carne slabă și fructe de mare, deoarece acestea sunt în mod normal mai mici în grăsimi.
Respirația urâtă și mirosul corporal
Experimentând respirația urât mirositoare și mirosul corpului este un semn ca nu digeră carnea în mod corespunzător. Dacă nu este bine digerată carnea, mirosul se întoarce din sistemul dumneavoastră digestiv și în cele din urmă își face drumul în piele și respirație. Dacă continuați să aveți aceste probleme neplăcute, încercați să luați enzime digestive pentru a ajuta la ruperea cărnii, astfel încât să nu se acumuleze în intestin.
Sistemul imunitar slabit
Atunci când corpul dumneavoastră nu digeră carnea în mod corespunzător, s-ar putea să vă îmbolnăviți mai des decât de obicei. Sistemul imunitar poate fi afectat datorită zahărului natural (numit Neu5Gc) găsit în carnea roșie și este foarte greu pentru corpul nostru să digere. Acest zahăr este în mod obișnuit produs de animale carnivore și le permite să-și susțină dietele de carne. Trupurile noastre nu o produc, și de aceea tratăm-o ca o substanță străină, care declanșează o reacție imună toxică. Această reacție poate provoca multe alte probleme, cancerul fiind cel mai grav.
Sfat: Încercați să aveți alimente mai nutritive, cum ar fi quinoa, nuci, legume verzi și fructe. Acestea furnizează antioxidanți esențiali, fibre și proteine, asigurându-vă că toate nevoile dvs. de macro și micronutrienți sunt îndeplinite. Deci, dacă trebuie să mănânci carne, asigurați-vă că o echilibrați cu alimentele sănătoase enumerate mai sus ca o garnitură sau o salată. Nu uitați să includeți un exercițiu fizic și suficientă vitamină D pentru a vă susține sistemul imunitar.
Oboseala
Dacă după consumarea cărnii începeți să vă simțiți foarte leneși sau obosiți, nu îl trataţi ca pe un comportament normal. Aceasta înseamnă că digestia este îngreunată şi carnea este pur și simplu blocat în intestin. Când este blocat, aceasta deviază toată energia dvs. în sistemul digestiv. De asemenea, dacă simțiți că purtați ca o cărămidă în stomac, după câteva zile după ce ați consumat carne, este timpul să treceți complet la fructe verzi și proaspete, și legume crude.
Greață
Greața este un simptom obișnuit, deoarece poate fi o reacție la anumite bacterii din carne. Unele femei gravide constată că datorită consumului de carne le face să se simtă extrem de rău. De asemenea, ar putea fi pur și simplu faptul că ceva (poate un organ suprasolicitat) din corpul tău respinge carnea.
Sfat: Dacă trecerea la salată nu vă ajută și simțiți greață sau aveți crampe între 4 și 26 de ore după ce ați consumat carne, trebuie să vă adresați imediat unui medic.
Balonare
Produsele din carne sunt cele mai dificile alimente pentru corpul uman de digerat, deoarece proteina conținută în carne (mai ales carnea roșie) este mai greu de descompus și acest lucru poate provoca balonare. Cantități mari de alimente grase, cum ar fi carnea, fac ca stomacul să fie gol mai lent, ceea ce provoacă, de asemenea, balonare sau disconfort. Îndepărtarea necorespunzătoare a cărnii poate duce la acumularea de toxine în organism.
Sfat: În loc să mergeți la o friptură, mergeți pentru pește sau pui. Aceste produse animale sunt mai ușor de digerat. Aveți întotdeauna legume (aburite sau crude) ca o garnitură sau o salată. Dacă opriți consumul de carne, cel mai probabil veți scăpa de balonare pentru totdeauna.
Written by: admin