Prima imagine cu fetița Ginei Pistol și a lui Smiley. Viitori părinți sunt extrem de emoționați

Gina Pistol și Smiley se pregătesc să devină părinți de fetiță. Deși a fost extrem de discretă la începutul sarcinii, acum, după ce s-a asigurat că totul decurge normal, Gina a început să vorbească despre sarcină, iar ieri a făcut publică prima imagine cu bebelușa ei. Este vorba despre o ecografie, firește, unde se vede ființa care va întregi familia celor două vedete.

Gina Pistol, prima imagine cu fetița ei

Extrem de emoționată, Gina Pistol a publicat pe Instagram, o imagine de la ecografia fetiței ei nenăscute. Poza a fost însoțită de melodia artistei Feli – Două inimi, care vorbește despre miracolul din pântecul ei.

Gina Pistol și Smiley se iubesc de câțiva ani, iar nu demult au anunțat că vor deveni părinți. Frumoasa blondă, prezentatoarea emisiunilor Chefi la cuțite și Asia Express este extrem de fericită că va avea un copil.

Prima imagine cu fetița Ginei Pistol și a lui Smiley. Viitori părinți sunt extrem de emoționați

Ea și artistul Smiley au dat marea veste cu privire la sarcină, printr-un interviu, organizat chiar de ei, la care au răspuns la toate întrebările care vin la pachet cu un astfel de anunț.

„Noi doi vom deveni părinți. Ce să zic…eu personal încă procesez informația, ușor ușor încep să realizez că vor apărea multe schimbări în viața mea, în viața Ginei…încep să realizez că trebuie să modific puțin casa, să îmi schimb puțin programul…dar cred că cele mai multe schimbări vor veni în viața Ginei.”, a spus Smiley.

Gina este o femeie puternică, sinceră și asumată, care a demonstrat, de-a lungul timpului, că știe ce vrea și că așteaptă ca Universul să îi ofere ce are nevoie.

Așa s-a și întâmplat, pentru că vedeta și-a găsit liniștea în relația cu Smiley, căruia îi va dărui o fetiță. Frumoasa blondă a explicat, la momentul anunțului, de ce a ținut sarcina secretă atât de mult timp. Ea a spus că doctorii nu i-au dat prea multe șanse să devină mamă, iar asta a făcut-o să fie prudentă din mai multe puncte de vedere.

„Chiar a fost o surpriză pentru mine că am rămas însărcinată. Nici nu îmi venea să cred, îmi era frică să mă bucur. Când i-am auzit prima oară inimioara, atunci a fost momentul în care mi-a fugit pământul de sub picioare. Mie doctorii nu mi-au dat prea multe şanse, de aceea a fost o surpriză, eu credeam că sunt obosită şi că am o dereglare hormonală. Dar Dumnezeu a avut alt plan pentru noi, de aceea am ţinut secret atâtea luni. Analizele mele nu arătau prea bine, doctorii îmi spuneau că există puţine şanse să rămân însărcinată natural.”, declarat prezentatoarea TV.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com