Prima reacție a companiei care a creat geaca de 12.000 de euro purtată de Vladimir Putin la mitingul pro-război

Săptămâna trecută, în fața a peste 100.000 de oameni prezenți pe stadionul Lujniki din Moscova (cea mai mare arenă din Rusia), Vladimir Putin a susținut un eveniment prin care sărbătorea opt ani de la anexarea Crimeei (considerată ilegală de către comunitatea internațională).

a

În momentul în care a urcat pe scenă, Vladimir Putin purta o geacă care ar costa aproximativ 12.000 de euro, potrivit presei de peste hotare. Iar atunci când a pus mâna pe microfon, liderul de la Kremlin a avut un discurs pro-război, prin care afirma încă o dată că nu va opri atacul asupra Ucrainei.

„Nu există dragoste mai mare decât atunci când cineva își dă sufletul său pentru prietenii săi. Vedem cum băieții noștri luptă și acționează eroic în această operațiune. Aceste cuvinte sunt din textele sfinte ale creștinismului, din ceea ce le este scump celor care mărturisesc aceste lucruri. Dar totul constă în faptul că sunt valori universale pentru toate popoarele, mai ales pentru poporul nostru. Dovadă este modul cum luptă băieții noștri, umăr la umăr, se ajută, se apără reciproc și, dacă este nevoie, ca pe propriul frate, îl apără cu propriul trup pe câmpul de luptă. Noi nu am avut așa unitate de foarte mult timp, așa se întâmplă că începutul operațiunii a coincis, pur și simplu, cu ziua de naștere a unuia dintre comandanții noștri sfinți, care nu a pierdut nicio bătălie. Luptele vor duce mereu la slava Rusiei. Așa să fie mereu, acum și pentru totdeauna”, a spus Vladimir Putin.

După ce în toată lumea s-a scris despre geaca purtată de Vladimir Putin, Pier Luigi Loro Piana, care conduce compania de top piemonteză din industria modei care a creat acel accesoriu vestimantar, a vorbit cu jurnaliștii italieni de la Repubblica, cărora le-a spus că nu sunt de acord cu decizia rușilor de a ataca Ucraina și că au ajutat cu pături şi produse textile refugiații ucraineni. Mai mult decât atât, reprezentantul companiei care face parte din grupul LVMH a mai spus că se distanțează de orice acțiune a lui Vladimir Putin.

„Grupul din care face parte Loro Piana a făcut deja toate demersurile pentru a se distanţa şi a fi solidar cu poziţiile europene faţă de tragedia umană pe care o trăim. Cred că haina purtată de Vladimir Putin este o achiziţie care datează de mai mult timp, dar mai cred că acestea sunt probleme minore în comparaţie cu tragedia unui război. Ca firmă, suntem complet solidari cu poziţiile grupului LVMH. Este clar de ce parte am ales să fim. Nu mă simt vinovat pentru acea geacă etalată pe scenă, dar cred ca Vladimir Putin ar trebui să reflecteze asupra masacrului pe care îl face împotriva poporului ucrainean. Sprijinul pentru populaţie, în acest moment, este cel mai important lucru. Ucrainenii vor avea tot sprijinul nostru moral şi practic”, a spus Pier Luigi Loro Piana.

Vezi și: Românii au talent: Backstage Show

Sursa: https://www.protv.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com