Prima replică a lui Gigi Becali, după reproșurile lui Aurel Pădureanu

Gigi Becali a transmis un mesaj, după ce Aurel Pădureanu a declarat nu a vrut să îl ajute, aflându-se într-o situație delicată după moartea soției sale, Cornelia Catanga.

Milionarul susține că nu îi cunoaște pe artiști, astfel că nu se poate implica în cazul lor.

Prima replică a lui Gigi Becali

Lăutarul Aurel Pădureanu va fi evacuat din vila în care locuiește cu fiul său, în chirie. Cei doi au încercat și au sperat că vor primi ajutor, iar una dintre persoanele solicitate să facă o faptă de caritate petru doi artiși aflați în nevoie a fost chiar Gigi Becali.

„Gigi Becali ne-a zis să mergem să stăm la cămin. Păi eu sunt muzician, eu cu copilul meu sunt om să stau la cămin? Acolo la cămin au bagat oameni, cum să spun? Care sunt ultimii oameni. Noi sutnem artiști, am bucurat sufletele la milioane de oameni. Nu e corect. A zis ca nu are de unde. I-am cerut doar două cămăruțe vechi, ca îmi chemam oameni să le repar. Acum mă duc să stau la bloc o perioadă până găsesc ceva la curte. În chirie, să văd de unde plătesc, că bani nu mai am de unde, Cornelia avea bani de handicap, dar a murit. O să stau cu cerșeala, pe la familie”, a declarat Aurel Pădureanu, la Xtra Night Show.

Patronul echipei de fotbal Steaua a mai declarat, pentru Xtra Night Show, că nu îl interesează cuvintele spuse de Aurel Pădureanu după refuzul primit, ba chiar se dezice de orice contact ar fi avut vreodată, chiar și telefonic, cu soțul „reginei muzicii lăutărești” din România.

Atitudinea lui Gigi Becali ar putea avea o explicație, deși numele Corneliei Catanga a depășit chiar și hotarele țării. Milionarul a mai adăugat că doar în eventualitatea cazului în care ar fi fost vorba despre o familie cu 10 copii, abia atunci ar fi făcut rost de o casă de locuit. Pentru Aurel Pădureanu și fiul său, Gigi Becali a pus totuși la dispoziție două locuri la unul dintre căminele pe care acesta le deține în București.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com