Primele declarații ale lui George Simion după nuntă. A recunoscut!

Primele declarații ale lui George Simion după nuntă. A recunoscut!

Nunta lui George Simion a strânit controverse întregul weekend și multă lumea s-a întrebat ce mesaj a vrut, de fapt, să transmită liderul politic cu acest eveniment. Iată că la scurt timp după ce evenimentul s-a încheiat, George Simion a făcut declarații la care nimeni nu se aștepta. El a recunoscut că nunta sa a fost un act politic și a explicat și de ce.

a

Ce a spus George simion după nunta la care au participat puțin peste 4000 de persoane

Nunta lui George și a Ilincăi Simion a fost un eveniment anunțat cu surle și trâmbițe de multă vreme. Liderul partidului AUR a dezvăluit că la petrecere vor câta o sumedenie de nume mari, însă în final s-a dovedit că multe dintre persoanele care trebuiau să întrețină atmosfera nu au venit. Printre acestea se numără Theo Rose, Furdui Iancu și Carmen Șerban, artiști pe care George Simion i-a anunțat pentru petrecere.

Nici numărul participanților nu ar fi fost așa cum s-a vehiculat, potrivit informaiilor furnizate de Antena 3. La eveniment au mers puțin peste 4000 de oameni, deși Simion anunțate o nuntă cu peste 10.000 de persoane, care ceruseră invitație.

Din cele 3 scene a fost amplasată doar una, iar cutiile pe care mirii le-au pregătit pentru donații au rămas goale. George Simion a dezvăluit că a primit multe lucruri de valoare printre care un bănuț de aur, tablouri, carti, icoane și veselă.

El a făcut și primele declarații după nuntă și a recunoscut că totul a fost un act politic: „Nunta mea e un act politic!”. El a explicat și de ce. Politicianul a ales data de 27 august, când Republica Moldova sărbătoreşte Ziua Independenţei, ca un mesaj pentru Unirea României cu Basarabia.

De la nunta lui Simion și a Ilincăi nu au lipsit evenimentele neplăcute. Din cauza căldurii una dintre cele 10 nașe ale cuplului a leșinat chiar în timpul cununiei, dar și-a revenit rapid. Un invitat a susținut că a fost bătut de paznici, iar autoritățile au trebuit să intervină după o falsă amenințare cu bombă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com