Primele imagini cu trupul neinsuflețit al lui Emi Pian! Acesta a fost adus la vila familiei

Lacrimi și jale la vila familiei Duduianu! Trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost adus acasă, pentru priveghi. Zeci de prieteni și apropiați s-au prezentat la domiciliul interlopului pentru a-și lua la revedere.

a

Trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost adus acasă

Trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost eliberat de la morgă și adus la reședința lui din Rahova. Familia și cei apropiați au fost devastați la momentul sosirii coșciugului în curtea sa, potrivit Cancan. Pe parcursul acestei zile sunt așteptați toți cei care l-au cunoscut pentru a-și prezenta omagiile. Potrivit unor apropiați, familia a făcut deja pregătiri pentru a-i primi pe toți, dar și pentru a-i oferi lui Emi Pian o înmormântare demnă de un lider al unui clan interlop. Dan Bursuc și formația lui se pregătesc pentru a susține un recital în amintirea lui Florin Mototolea, alias Emi Pian.

UPDATE 15:00. Autoritățile au restabilit ordinea la vila lui Emi Pian

După ce un puhoi de oameni s-a prezentat pentru a-i întâmpina coșciugul lui Emi Pian, Poliția s-a văzut nevoită să intervină. Sute de oameni au fost rugați să părăsească perimetru, dat fiind faptul că legea interzice adunările cu mai mulți de 16 oameni. La fața locului au rămas zeci de echipaje de poliție și ambulanța, pentru a interveni în caz de nevoie. Momentan, nu se știe când va fi înmormântat Emi Pian.

Echipajele sosite la fața locului.

Aici VIDEO cu casa lui Emi Pian, după ce forțele de ordine au intervenit:

00:0000:12

„E nebunie aici, peste 1000-2000 de persoane aici”

Într-un live făcut pe Facebook, unul dintre participanții la înmormântare a relatat ce se întâmplă acolo. „E nebunie aici, peste 1000-2000 de persoane aici”, poate fi auzit spunând acesta pe video respectiv.

Ce stă scris pe crucea lui Emi Pian

Tot într-un live pe Facebook s-a putut vedea și prima imagine cu crucea lui Emi Pian. Pe ea stă scris numele din buletin, și anume Florin Mototolea, dar și data nașterii și cea a decesului.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com