Primele imagini cu trupul neinsuflețit al lui Emi Pian! Acesta a fost adus la vila familiei

Lacrimi și jale la vila familiei Duduianu! Trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost adus acasă, pentru priveghi. Zeci de prieteni și apropiați s-au prezentat la domiciliul interlopului pentru a-și lua la revedere.

Trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost adus acasă

Trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost eliberat de la morgă și adus la reședința lui din Rahova. Familia și cei apropiați au fost devastați la momentul sosirii coșciugului în curtea sa, potrivit Cancan.

Pe parcursul acestei zile sunt așteptați toți cei care l-au cunoscut pentru a-și prezenta omagiile. Potrivit unor apropiați, familia a făcut deja pregătiri pentru a-i primi pe toți, dar și pentru a-i oferi lui Emi Pian o înmormântare demnă de un lider al unui clan interlop. Dan Bursuc și formația lui se pregătesc pentru a susține un recital în amintirea lui Florin Mototolea, alias Emi Pian.

„E nebunie aici, peste 1000-2000 de persoane aici”

Într-un live făcut pe Facebook, unul dintre participanții la înmormântare a relatat ce se întâmplă acolo. „E nebunie aici, peste 1000-2000 de persoane aici”, poate fi auzit spunând acesta pe video respectiv.

Ce stă scris pe crucea lui Emi Pian

Tot într-un live pe Facebook s-a putut vedea și prima imagine cu crucea lui Emi Pian. Pe ea stă scris numele din buletin, și anume Florin Mototolea, dar și data nașterii și cea a decesului.

cruce emi pian
Prima imagine cu crucea lui Emi Pian.

Mesajul arborat în fața casei

În amintirea liderului clanului Duduienilor, familia și cei apropiați au montat un afiș uriaș în fața casei lui, care are înscris mesajul „Nu te vom uita niciodată”.
Amintim că Emi Pian a fost tăiat în timpul unei răfueli cu liderul unui clan advers în noaptea de luni spre marți. Și, deși a fost dus de urgență la spital, interlopul și-a pierdut viața. În lipsa lui rămân neconsolați o văduvă tânără și doi copii.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

Tatăl lui Emi Pian este închis la Penitenciarul din Rahova, chiar vizavi de reședința familiei Duduianu. Nu se știe dacă, în acest moment, va avea permisie de a părăsi penitenciarul pentru a participa la înmormântarea fiului său.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com