AD

ACTUALITATE

Primele poze cu Alexia, fata cu brațe replantate, în bancă, la școală. Adolescenta și-a reluat cursurile FOTO

todayfebruarie 3, 2023

Background
share close
AD
AD

Primele poze cu Alexia, fata cu brațe replantate, în bancă, la școală. Adolescenta și-a reluat cursurile. Iată toate detaliile!

Primele poze cu Alexia, fata cu brațe replantate, în bancă, la școală

Alexia Tudose, micuța căreia medicii i-au replantat braţele amputate în accidentul din Pașcani, este o luptătoare! Miracolul a avut loc, iar micuța se reface, motiv pentru care s-a întors la scoală, printre colegi.

Părinții Alexiei au postat o poză pe rețelele sociale, iar în fotografie, adolescenta apare înconjurată de colegii ei de clasă, cu toții veseli și zâmbitori.

„Dovada că minunile există. E dimineaţă, e cam răcoare. Dar e o nouă zi, e AZI. Alături de cei mai faini puştani din Laurian, îmbrăţişând-o pe Alexia. Bine ai revenit în banca ta, fată dragă”, se arată în mesajul scris la fotografie, potrivit botosaninews.ro

Cine este Alexia Tudose

Un grup de 35 de persoane, membri ai unui ansamblu focloric care se deplasa de la Botoşani spre un festival în judeţul Ialomiţa, au avut parte de clipe de coșmar în urma unui accident rutier, cu autocarul, petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă în oraşul Paşcani. Printre aceștia se afla și Alexia Tudose, o tânără de doar 15 ani care a rămas fără ambele braţe în urma accidentului.

Cu toate acestea medicii s-au implicat rapid și au făcut minuni pentru micuța Alexia. Cântăreața ansamblului a fost operată de urgență la Spitalul Sfânta Maria din Iaşi, de o echipă de pluridisciplinară coordonată de Sidonia Susanu, şefa secţiei de Chirurgie Plastică şi Reparatorie a Spitalului „Sf. Maria”:

„S-a reuşit replantarea celor două membre, unul dintre ele amputat, celălalt devascularizat, fetiţa este detubată, respiră singură, sperăm într-o evoluţie bună a copilului. Va mai avea nevoie de intervenţii chirurgicale de reconstrucţie ulterioară şi de acoperire a defectelor cutanate ale membrului superior drept, dar noi suntem convinşi că evoluţia ulterioară va fi cu reluarea funcţionalităţii ambelor membre superioare în proporţie de aproximativ 85%”, a explicat medicul Sidonia Susanu.

sursa: https://redactia.ro/primele-poze-cu-alexia-fata-cu-brate-replantate-in-banca-la-scoala-adolescenta-si-a-reluat-cursurile-foto-252506?fbclid=IwAR0cfrzv2wUmuavY7neNqy2EZtz-_a1DWFvqpR4q_sfXikcpIVdQgtbOM9c
AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com