Primul și singurul interviu dat de Alex Bodi, în exclusivitate, despre perioada în care se află: „Nu pot să zic că sunt bine”

Alex Bodi, aflat în arest la domiciliu, a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars. Celebrul afacerist vorbește sincer despre perioada în care se află acum.

Alex Bodi trece printr-o perioadă extrem de grea, motiv pentru care a ales să nu mai apară public, însă, acum și-a deschis sufletul într-un interviu marca Antena Stars.

Vedeta a vorbit extrem de sincer despre perioada prin care trece, oamenii care i-au rămas alături și lecțiile pe care le-a învățat.

Interviu exclusiv cu Alex Bodi

”Mereu sunt cu zâmbetul pe buze, sunt bine, acasă. N-am mai vrut (nr. să vorbesc cu nimeni), n-am considerat oportun. Sunt sincer, nu pot să zic că sunt sută la sută bine, perfect, din cauza situației și întâmplărilor petrecute, dar sunt un om pozitiv, cu zâmbetul mereu pe buze, chiar dacă e greu, chiar dacă s-au spus și întâmplat atâtea, încerc să mă mențin pe linia mea, căci ăsta este secretul de a fi pe linia de plutire și de a fi puternic psihic”, a spus Alex Bodi în exclusivitate pentru Antena Stars.

Ulterior, fostul Biancăi Drăgușanu, deși nu se bucură pentru cele întâmplate, susține că tot ce a pățit acum i-a adus un mare beneficiu. De ce? Ei bine, el spune că acum a văzut cine i-a fost și îi este aproape și la bine, dar și la rău.

”Momentan, chiar după cele întâmplate, chiar dacă a fost o încercare foarte grea pentru mine, și cred că pentru oricine, chiar vreau să subliniez că tot răul ăsta a fost spre bine. Îți dai seama de adevăratele persoane care îți rămân alături indiferent de momentele prin care treci, de situație, chiar dacă ai sau nu nevoie de ei, important este să știi că ai pe cine te baza. Cei care mi-au întors spatele, de fapt, și-au întors lor spatele pentru că mie nu-mi întoarce nimeni spatele, pentru că nu am nevoie de nimeni și nu am avut niciodată. Eu am mai avut un impas în urmă cu șapte ani, dar nu cu justiția, dar au fost momente grele, cam prin aceleași lucruri am trecut și atunci. Iar acum sunt convins că o să trec căci îmi cunosc situația, am încrederea în justiție și în avocatul meu, suntem și prieteni, nu doar client-avocat. Și asta o să se eluciteze cât de curând. Da, am speranțe și cred, pentru că știu adevărul, pentru că știu substanța care se ascunde în spatele acestei situații”, a mai adăugat vedeta în interviul acordat pentru Star Magazin, emisiunea prezentată de Laura Micovschi, numai la Antena Stars.

De asemenea, pentru că puțină lume îl știe pe Alex Bodi, cel care nu este în lumina reflectoarele, în fața reporterului Antena Stars, Mădălina Bălan, el a vorbit și despre momentele foarte grele care l-au făcut să sufere mult în toată această perioadă. Pentru celebrul musculos, cea mai grea lovitură a fost atunci când în public au apărut informații despre fetițele sale.

”Este un impact mediatic foarte mare, iar mie, ca persoană, îmi este foarte greu pentru că nu pot să vorbesc sau să fac anumite mărturisiri, dar o să mai treacă un timp și, poate, treptat, o să iasă totul la iveală. Este nasol când te judecă lumea după anumite chestii și zvonuri. Cel mai mult și cel mai afectat am fost când am văzut chestii referitoare la copiii mei. Am auzit că nu sunt un tată devotat, că nu mi-am ajutat copiii, cred că ăsta este ultimul lucru pe care l-ar putea spune oricine despre mine și tu să fii prins în niște lanțuri fără să poți face ceva. Ești legat la mâini și la picioare, nu ai nicio putere, asta e cel mai nasol lucru posibil, pentru că tu știi că ai putea face ceva sau ai putea dovedi, dar nu ai cum în momentul de față și îți rămâne doar să fii puternic, să nu cedezi, să fii stabil psihic și să speri că va veni momentul în care o să poți dovedi lucrurile astea”, a mai spus iubitul Dariei Radionova.

Alex Bodi a vorbit în exclusivitate despre perioada prin care trece

În aceleași interviu, Bodi, deși spune că i s-a îngrădit libertatea, nu a fost nici măcar un moment în care să se declare învins, căci, tot conform spuselor sale, mereu, de-a lungul timpului, a luptat pentru el, pentru a-și arăta că poate, dar și pentru că a avut câțiva oameni aproape, lucru care s-a întâmplat și acum.

”Nu, niciodată (nr. nu am cedat), am avut momente mai grele decât aceste 40 de zile de arest preventiv. Nu am fost la pușcărie, la închisoare, cum zice toată lumea. A fost un arest preventiv pentru a se dovedi anumite chestii, în fine. Au fost niște momente foarte grele. Cred că cel mai mare rău pe care îl poți face unui om este să îi iei libertatea. Libertatea și sănătatea sunt două elemente cheie în viața unui om. Dar, bineînețeles, văzând și aflând adevăratele persoane care te iubesc, știind că ai o familie, câțiva prieteni, că ai lume care crede în tine, care se bazează pe tine, care-ți transmist că au încredere în tine, pe mine astea m-au făcut mai puternic, că nu îi pot dezamăgi nici în momentul de față. În primul rând, lupt pentru mine, pentru că sunt omul care mereu a luptat pentru mine. Tot ce am făcut în viață nu a fost să demonstrez nimănui, ci a fost să-mi demonstrez mie, în primul rând”, mai spus Bodi.

Ei bine, și dacă a vorbit despre lucrurile mai puțin bune din ultima perioada, acum a venit momentul ca Alex Bodi să mărturisească și cum a fost întoarcerea sa acasă. Daria, cele două fetițe și câțiva prieteni l-au făcut să fie extrem de fericit.

”Prima zi când am venit acasă, iubita mea m-a așteptat acasă, mi-a făcut o surpriză cu niște prieteni apropiați, nu mă așteptam, a fost un șoc foarte plăcut. După două zile mi-am văzut fetița cea mică și pe parcurs, vorbind cu mama celei mari, mi-a adus fetița de sărbători și am făcut Crăciunul și Revelionul împreună. A fost și un mic incident cu cea mică, nu am mai văzut-o de zece zile, dar lucrurile se vor rezolva. Asta este cea mai mare durere a unui părinte, pentru mine, cel puțin, pentru că sunt persoane pe care nu le interesează, să nu-ți poți vedea copilul. Acum, pentru mine copiii sunt și cea mai mare durere și cea mai mare bucurie”, a adăugat, cu zâmbetul pe buze, celebrul Alex Bodi, în interviul pentru Star Magazin, emisiune pe care o vezi zilnic la Antena Stars, între ore 14:00 și 15:45, prezentat de frumoasa Laura Micovschi.

Mai mult decât atât, pe lângă petrecerea de primire, care l-a bucurat foarte tare, Alex Bodi spune că Daria, noua iubită, i-a demonstrat, cât timp a fost închis, că este femeia pe care se poate baza oricând, indiferent de situație.

”În primul rând, nu că nu m-aș fi așteptat ca Daria să fie atât de puternică, dar chiar mi-a dat dovadă de un caracter pozitiv. Mi-a dat putere, nu suntem roboți, toți ne hrănim cu sentimente, mereu îmi zicea că ea crede în mine, a fost pozitivă. Ea a ținut legătura cu ai mei, vorbeau, pentru că eu aveau voie la doar trei apeluri pe săptămână și nu puteam să sun pe toată lumea, cu partenerii de afaceri, a fost un sprijin”, a concluzionat Alex Bodi în interviul oferit în exclusivitate pentru Antena Stars.

Sursa: spynews.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com