Prințesa Diana a confruntat-o public pe Camilla Parker Bowles înainte de a muri: „Știu ce este între voi, îmi vreau soțul înapoi”

Prințesa Diana și-a făcut curaj și a înfruntat-o public, chiar la o petrecere de familie, pe amanta prințului Charles, Camilla Parker Bowles.

a

Cele două erau rivale de ani bun, iar „prințesa inimilor” nu a mai rezistat, și a tras-o la răspundere pe cea care i-a sedus soțul.

Triunghiul amoros dintre prințul Charles, prințesa Diana și Camilla a dăinut până în zilele noastre, când a reieșit la suprafață conflictul odată cu serialul The Cown, de pe Netflix.

Repus în scenă, fanii și-au adus aminte de declrațiile făcute chiar de către prințesa trădată.

În documentarul despre viața ei, „In Her Own Words”, bazat pe interviul acordat de Diana jurnalistului Martin Bashir în 1995, aceasta a povestit cum a cpnfruntat-o pe Camilla chiar la petrecerea aniversară a surorii sale.

Prințesa Diana, confruntare de zile mari cu amanta soțului său, Camilla

Diana a recunoscut că a fost unul dintre cele mai curajoase momente din viața ei, când a tras-o de-o parte pe Camilla la o discuție între patru ochi, în care i-a spus tot ce adunase timp de șapte ani în care gelozia încolțise adânc în inima și mintea ei.

„I-am spus: Camilla, ştiu exact ceea ce se întâmplă între voi. Mi-a răspuns: Nu ştiu la ce te referi. I-am zis că ştiu ce este între ea şi Charles.

Atunci, ea mi-a zis ceva interesant: Ai tot ceea ce-ţi doreşti. Toţi bărbaţii din lumea asta sunt îndrăgostiţi de tine. Ai doi copii frumoşi. Ce vrei mai mult? I-am răspuns: Îmi vreau soţul”, povesteşte Diana despre momentul confruntării.

Prințesa a mai adăugat că după ultimele cuvinte, Camilla a lăsat capul în jos și a tăcut, semn că vinovăția își făcuse apariția. Diana i-a mai spus amantei soțului său că îi pare rău pentru această situație și că este nevoită să se afle la mijloc, însă nu dorește să fie luată de proastă, mai ales că știe tot adevărul.

Chiar și așa, prințesa care, nu după mulți ani de la acest eveniment, și-a dat ultima suflare alături de amantul ei, a recunoscut că s-a simțit mult mai ușurată și chiar mândră de reușita ei de a spune exact ceea ce simte.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com