Prințesa Lia a cerut ajutorul magistraților. I s-a permis să plece în Anglia cu băiatul ei fără acordul Prințului Paul - RADIO FX NET

Prințesa Lia a cerut ajutorul magistraților. I s-a permis să plece în Anglia cu băiatul ei fără acordul Prințului Paul

Prințesa Lia a cerut ajutorul magistraților în lipsa Prințului Paul, condamnat la închisoare și căutat de autorități pentru executarea pedepsei.

De ce a apelat Prințesa Lia la ajutorul magistraților

În încercarea de a părăsi România împreună cu fiul ei, Prințesa Lia a demarat încă de anul trecut o procedură judecătorească. Le-a solicitat magistraților să-i permită ei și lui Carol Ferdinand să plece în străinătate fără acordul Prințului Paul. Și asta pentru că prințul este de negăsit.

După ce, inițial, demersul Prințesei Lia a fost respins de judecători, magistrații de la Tribunalul Sectorului 2 și cei de Tribunalul Sectorului 1 i-au acceptat cererea. Astfel, i-au permis să plece în Anglia cu băiatul ei chiar și fără acordul Prințului Paul, informează fanatik.ro

”Solutia pe scurt: Admite cererea de chemare în judecată. Suplineşte consimţământul pârâtului pentru deplasarea minorului …, născut la data de …, în Regatul Unit al Marii Britanii, în perioadele 06.01.2022 – 01.04.2022 şi 24.04.2022 – 06.07.2022. Executorie. Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare. Calea de atac se exercită prin depunerea cererii la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, este hotărârea judecătorilor de la Tribunalul Sectorului

De ce a fost condamnat Prințul Paul

În decembrie 2020, după mai mulți ani în care a fost cercetat penal, Prințul Paul a fost condamnat definitiv la 3 ani și 4 luni de închisoare. Condamnarea primită a fost pentru trafic de influență, luare și dare de mită, în celebrul dosar Băneasa.

În același dosar a fost condamnat Remus Truică, la 7 ani de închisoare, dar și oamenii de afaceri Benny Steinmetz și Tall Silberstein. Prejudiciul evaluat de procurori în dosarul retrocedării ilegale a Fermei Băneasa se ridică la 145 de milioane de euro.

Potrivit informațiilor din rechizitoriu, scrie fanatik.ro, gruparea infracțională ar fi intrat în posesia a 28 de hectare de teren ale fostei Ferme Regale din Băneasa și a 47 de hectare de pădure la Snagov, folosindu-se de mijloace ilicite.

Când polițiștii s-au deplasat la locuința Prințului Paul, pentru a pune în aplicare mandatul de aducere la închisoare, au găsit-o în incintă doar pe Prințesa Lia, care le-a spus că nu știe unde se află partenerul ei de viață.

Sursa: https://redactia.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com