Prințesa Lia a fost evacuată din vila din Capitală. S-a mutat cu fiul ei la hotel

Probleme pentru doi membri ai familiei regale a României. Prințul Paul a fost condamnat la închisoare, iar soția sa, Prințesa Lia a fost evacuată din vila în care stătea și s-a văzut nevoită să se mute la hotel cu fiul ei.

Prințesa Lia a fost evacuată

Prințesa Lia și soțul ei, prințul Paul au făcut un împrumut de 800.000 de euro și pentru că nu au plătit ratele, în ultimele luni, au convenit cu banca să fie evacuați în momentul în care se găsesc cumpărători.

Prințesa și fiul ei au fost evacuați și s-au mutat la hotel. Asta în condițiile în care Prințul Paul a plecat din țară înainte de condamnarea la închisoare. Acesta este dat în urmărire internațională.

Prințul Paul a fost condamnat definitiv la 3 ani și 4 luni de închisoare în dosarul Ferma Băneasa.

Polițiștii l-au căutat la domiciliul declarat în acte, în Sectorul 2 al Capitalei, pentru punerea în executare a condamnării. Nu l-au găsit acasă. Soția lui, Prințesa Lia, le-a spus polițiștilor că el ar fi plecat în Portugalia.

Prințul Paul este dat în urmărire internațională

Paul-Philippe a fost reținut în dosarul retrocedărilor abuzive fiind acuzat de cumpărarea de influență pentru intrarea în posesie a unor terenuri, respectiv Ferma Regală Băneasa, acesta neavând niciun drept legitim pentru a cere retrocedarea acestora, provocând un prejudiciu de peste 135 de milioane de euro.

.

În referatul DNA de arestare preventivă mai sunt implicați Remus Truică, Mihăiță Roșu, Dan Andronic, Lucian Mateescu și Marius Marcovici..

În referatul DNA se arată că “prin probele administrate s-a dovedit cum Ferma Regală Băneasa nu a aparținut niciodată în mod legal regelui Carol al II – lea al României. Astfel, cele două adevăruri au fost deplin cunoscute de către acesta și așa cum vom arăta în cele ce urmează, au fost deplin cunoscute și de membrii grupului infracțional organizat, care s-au asociat și sprijinit acțiunile, prin care au obținut ilegal un imobil proprietatea statului român”

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com