Prinții William și Harry acuză BBC! Interviul care a condus la divorțul și moartea prințesei Diana

După 24 de ani de la moartea Prințesei Diana, fiii săi, Prinții William și Harry acuză postul de televiziune BBC că a mințit-o pe mama lor și a determinat-o să dezvăluie detalii intime legate de familia regală și de căsnicia ei cu Prințul Charles. Lady Di a făcut declarații șocante într-un interviu pentru BBC.

a

Prințul William și fratele lui, Harry, acuzații la adresa BBC

Prințesa Diana a acordat, în 1995, un interviu cutremurător pentru postul de televiziune BBC, în care a spus informații delicate despre familia regală și mai ales despre relația ei cu Prințul Charles. La doi ani distanță de la acest interviu, Lady Di avea să moară într-un cumplit accident rutier.

Au trecut 24 de ani de la moartea prințesei Diana, dar fiii ei nu-și pot găsi liniștea, mai ales că înainte să-și piardă viața, Lady Di a făcut niște declarații șocante. Căsnicia ei cu Prințul Charles se destrăma, iar Diana a vorbit despre toate astea într-un interviu.

William și Harry sunt de părere că cei de la BBC au mințit-o pe mama lor ca să o determine să acorde acest interviu. Au falsificat mai multe documente și i-au spus că la curtea regală există persoane care au fost plătite să o spioneze.

Ce mă întristează cel mai mult este că, dacă BBC ar fi investigat în mod corespunzător plângerile făcute iniţial în 1995, mama mea ar fi ştiut că a fost păcălită, a spus prințul William.

Cei doi fii ai prințesei Diana consideră că BBC s-a folosit de practici lipsite de etică pentru a realiza acest interviu cu mama lor, interviu care a alimentat paranoia acesteia și a înrăutățit relația dintre ea și prințul Charles.

Prinții William și Harry acuză BBC! Interviul care a condus la divorțul și moartea prințesei Diana

Prințul Harry este de părere că astfel de practici sunt răspândite astăzi la scară largă și că “reacţia în lanţ a unei culturi de exploatare şi practici lipsite de etică” au dus la moartea mamei sale.

Postul de televiziune BBC și-a cerut scuze în scris față de prințul William, prințul Harry, prințul Charles și contele Spencer, fratele prințesei Diana.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com