Pro TV a scos din grila emisiunea Românii au talent

Din cauza crizei provocată de coronavirus, toate emisiunile au de suferit, iar reprezentanții postului Pro Tv, au anunțat că show-ul Românii au Talent, va fi întreruptă o perioadă.

Emisiunea Românii au Talent întreruptă

Reprezentanții emisiunii Românii au Talent, difuzată pe Pro Tv, au anunțat că show-ul va lua o pauză din cauza crizei produsă de coronavirus.

Dar, jurații Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre, Florin Călinescu și cei doi moderatori, Smiley și Pavel Bartoș vor fi mult mai activi în mediul online.

Vedetele de la Românii au Talent sunt izolate în casă alături de familiile lor. Pavel Bartoș a fost nevoit să își anuleze mai multe spectacole și filmări pentru luna în curs.

Nici dansatorul Mihai Petre nu a fost ferit de situația actuală. Acesta și-a închis temporar sala de dans și concursurile. Dar cu toate astea, vedetele continuă să-și păstreze optimismul și se bucură de momentele petrecute alături de familiile lor.

De pe 11 martie suntem acasă şi ne bucurăm de timpul petrecut împreună. Avem norocul de o curte mică şi ieşim doar acolo. Avem multe activităţi împreună – de la bowling cu sticle cu apă numerotate şi până la exerciţii fizice, lansăm provocări diferite. Suntem foarte activi.”, a susținut Mihai Petre.

La rândul ei, Andra și Cătălin Măruță se află în autoizolare cu cei doi copii ai săi, David și Eva.Ce va fi difuzat în locul emisiunii Românii au Talent? PRO Tv a luat măsurile de siguranță pentru singuranța tuturor angajaților săi, și a anunțat întreruperea emisunii Românii au Talent. Așadar, telespectatorii au fost informați că a fost modificată grila de programe a postului și au fost întrerupte unele show-uri. Pro Tv a anunțat că pentru difuzarea anumitor emisiuni este necesară implicare multor angajați, iar acest lucru înseamnă expunerea în fața noului virus. De aceea, programul a ale să întrerupă filmările din această perioadă. Așadar, în locul show-ului de talente vor fi difuzate serialele Vlad și Las Fierbinți, și emisiunile Ce spun Românii, Pe bune?, Masked Singer România. Românii au Talent au înregistrat ediții încă dinantea crizei de coronavirus, iar când se vor sfârși, în locul acesteia vor fi difuzate seriale și emisiuni.

Ce va fi difuzat în locul emisiunii Românii au Talent?

PRO Tv a luat măsurile de siguranță pentru singuranța tuturor angajaților săi, și a anunțat întreruperea emisunii Românii au Talent.

Așadar, telespectatorii au fost informați că a fost modificată grila de programe a postului și au fost întrerupte unele show-uri.
Pro Tv a anunțat că pentru difuzarea anumitor emisiuni este necesară implicare multor angajați, iar acest lucru înseamnă expunerea în fața noului virus. De aceea, programul a ale să întrerupă filmările din această perioadă.

Așadar, în locul show-ului de talente vor fi difuzate serialele Vlad și Las Fierbinți, și emisiunile Ce spun Românii, Pe bune?, Masked Singer România.

Românii au Talent au înregistrat ediții încă dinantea crizei de coronavirus, iar când se vor sfârși, în locul acesteia vor fi difuzate seriale și emisiuni.

sursa : huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com