Problema de logica

Un student pica examenul de Logica. In speranta ca va reusi sa-si convinga profesorul sa-i schimbe nota, ii spune acesuia:
– Domnule profesor, va voi da o problema de logica. Daca nu reusiti sa raspundeti corect, imi veti schimba nota?
Curios profesorul accepta provocarea, iar studentul il intreaba:
– Ce este legal dar ilogic, ilegal dar logic, ilegal si ilogic, toate in acelasi timp?
Se gandeste profesorul, se tot gandeste, dar nu reuseste sa dea raspunsul, astfel ca in loc de nota 3, studentul primeste nota 8.
Totusi, intrebarea continua sa il framante, asa ca isi intreaba studentul care este raspunsul.
Acesta ii spune:
– Faptul ca dumneavoastra aveti 69 de ani, si o nevasta de 24 este legal dar ilogic, faptul ca nevastra dumneavoastra are un amant de 20 de ani este ilegal dar logic iar faptul ca dumneavoastra ii schimbati nota amantului sotiei dumneavoastra este si ilegal si ilogic.

a

11 semne care atestă că îngerii tăi păzitori încearcă să te contacteze

Ideea conform căreia un înger păzitor ne veghează poate să reprezinte un confort enorm.

Unii oameni cred că îngerul lor păzitor este o creatură spirituală care are grijă de starea lor de bine, în timp ce alţii cred că un înger păzitor este o persoană decedată care îi oferă ghidare de undeva de sus.

Pentru cei care cred în îngeri păzitori sau sunt deschişi la această posibilitate, poate să fie destul de dificil să recunoască semnele care susţin că aceştia se afla în apropiere.

Dar aşa cum există metode simple de a determina numele îngerului tău păzitor, există câteva semne care indică faptul că ai primit sau că vei primi o vizită de la îngerul tău păzitor.

Aceste semne au fosr raportate timp de ani de zile de la mulţi oameni care au crezut. Iată care sunt câteva dintre ele:

1. Visezi despre o vizită din partea unui înger – visele sunt considerate de cele mai multe ori ferestre către sufletele noastre, dar pot indica şi că îngerul păzitor este pe aproape.

Cei care cred în îngeri raportează că acesta te poate vizita în somn pentru a te face să realizezi că te păzesc. Pot încerca să îţi transmită un fel de mesaj, sau pur şi simplu să te liniştească cu prezenţa lor.

2. Vezi sfere în culori ciudate – dacă vezi o lumină puternică sau o sferă colorată ciudat, cel mai probabil îţi imaginezi că îţi joacă ochii feste. Totuşi, aceste lumini şi sfere pot fi vehiculele îngerilor.

Poate că vezi o aură sau o sferă în viaţa de zi cu zi, sau poate că te uiţi la o fotografie şi observi că există o lumină puternică în jurul tău. Mulţi susţin că aceste culori unice sunt un semn al unui înger păzitor care este alături de tine.

3. Atunci când observi un miros dulce subit – dacă pur şi simplu nu ai cum să explici un miros dulce subit, poate să fie un semn al unui înger păzitor care este în apropiere.

Oamenii care cred în asta susţin că mirosurile dulci pot fi un mod prin care îngerii încearcă să ajungă la tine, să te facă să ştii că sunt alături de tine. Mirosul poate capăta forma unui preparat culinar delicios, flori sau parfum plăcut pe care cineva decedat obişnuia să îl poarte.

4. Atunci când găseşti o pană albă – unii specialişti în acest domeniu susţin că o până este un mod gentil şi sigur pentru îngeri de a-ţi arăta că sunt cu tine. Acesta este unul dintre cele mai comune dintre toate semnele îngerilor.

O pană albă ţi se poate prezenta în locuri în care nu te-ai aştepta niciodată şi se spune că în acele momente ai nevoie cel mai tare de un înger păzitor. Îngerii păzitori vor să te facă să înţelegi că sunt alături de tine şi că nu eşti singur.

5. Copilul tău vede ceva ce tu nu vezi – mulţi cred că bebeluşii şi animalele de companie sunt capabili să vadă un înger păzitor chiar şi în momentele în care ceilalţi nu pot. Îngerii sunt cei care liniştesc animalele şi copiii.

Poate că vezi un animal care se opreşte instantaneu şi se holbează în gol sau un copil care zâmbeşte dintr-o dată la ceva ce nu ar avea sens. Dacă observi un copil sau animal făcând asta, poate însemna că un înger păzitor este prezent.

Citește și: 10 mistere care de-abia acum au fost rezolvate!
6. Vezi îngeri printre nori – ca şi copil, poate că ai petrecut mult timp pe iarna, uitându-se la nori. Unii susţin că formele anumitor nori pot fi semne de la îngerul păzitor.

Aceşti norişori pot prinde formă de îngeri, dar pot apărea şi în alte forme plăcute, cum ar fi inimă sau simboluri care au o însemnătate specială pentru persoana respectivă.

7. Experimentezi o schimbare subită de temperatură – similar şi ca un miros subit, o schimbare de temperatură neaşteptată poate fi un semn că îngerul tău păzitor este lângă tine.

Oamenii susţin că aceste schimbări variază în mai multe feluri. Unele persoane simt că le este frig dintr-o dată, alţii simt că le este cald. Această căldură poate să însemne că îngerul tău păzitor îţi oferă o îmbrăţişare.

8. Auzi voci înfundate – poate că nu vei fi capabil să vorbeşti cu îngerii tăi păzitori, dar asta nu înseamnă că îngerii tăi păzitori nu încearcă să comunice cu tine de fiecare dată când simt că ai nevoie.

Anumite persoane care cred în îngeri susţin că aud voci înfundate în situaţii care ar fi trebuit să fie foarte tăcute. Aceste sunete distanţe pot fi încercările îngerilor păzitori de a vorbi cu tine sau pot fi un mod simplu de a te asigura că sunt aproape de tine.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com