Problema de matematică care îți va da mari bătăi de cap! 98% nu știu răspunsul corect

O femeie din Spania a postat pe contul său de Twitter o problemă de matematică. La scurt timp, tot mai multe persoane s-au contrazis în mediul online în ceea ce privește rezolvarea problemei. Tu știi care este răspunsul corect?!

Problema de matematică care te va pune în dificultate

Gracia Muñoz Aguirre a postat o fotografie cu o problemă de matematică.În imagine, scrie că trebuie să rezolvi următoarele operații.

Cât face: 1 + 1 + 1 + 1 + 1×0 + 1? Sunt 3 variante de răspuns: a) 1, b) 5, c) 6. Doar unul dintre răspunsuri este cel corect.Întrebarea vine însoțită de un avertisment: „98% nu dau răspunsul corect”.  

Bineînțeles că mulți dintre internauți s-au grăbit și au dat un răspuns greșit.Cei mai mulți au scris că răspunsul corect este a, adică operația respectivă este egală cu 1. Totuși, răspunsul este altul! Pentru că înmulțirea este prima în ordinea matematică, se rezvolă prima data aceasta, ceea ce înseamnă că rezultatul final este 5, adică b. 

Tu ai știut răspunsul corect?!

Sursa: wowbiz.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com