Probleme în cuplul Smiley – Gina Pistol? Cei doi nu locuiesc împreună, de fapt!

Și-au ținut relația secretă timp de mai mulți ani. Chiar și acum, când toată lumea știe că cei doi formează un cuplu, Smiley și Gina Pistol sunt destul de discreți cu aparițiile lor. Recent, presa tabloidă a descoperit un alt amănunt inedit despre viața lor de cuplu.

Gina Pistol și Smiley nu locuiesc împreună?

În puținele declarații pe care le-au făcut publice, Smiley și Gina Pistol au vorbit cu multă căldură unul despre celălalt, lăsând să se înțeleagă că e vorba despre o relație bine închegată, care ar putea duce într-o zi la căsnicie. Numai că, paparazzi Cancan.ro au descoperit că cei doi nici nu s-au mutat împreună încă. Gina Pistol face naveta între casa ei din Pipera și cea a iubitului său, din Cernica.

Paparazzi Cancan.ro au surprins-o pe vedeta Antena 1 chiar în mijlocul acestui drum pe care îl face tot mai des în ultima vreme. Prezentatoarea părăsea locuința iubitului ei pentru a se îndrepta spre a sa. Încărcată cu un ghiozdan și câteva cumpărături, Gina afișa o atitudine sobră.

Gina Pistol Smiley
Gina Pistol nu locuiește cu iubitul său FOTO: Cancan.ro

De cât timp sunt împreună Gina Pistol și Smiley

Primele fotografii care au apărut cu cei doi au fost unele de pe aeroportul Otopeni, când plănuiau o călătorie împreună peste granițe. La acea vreme, niciunul dintre ei n-a confirmat relația dintre ei. Ulterior s-a aflat că formează un cuplu și că sunt împreună de trei ani. Momentan, cei doi se feresc să facă declarații despre pasul următor în relația lor, deși mulți speră la o căsătorie în cazul lor.

prima aparitie publica
Gina Pistol și Smiley, prima fotografie cu cei doi

Singura declarație pe care artistul Smiley a dat-o este cea că Gina Pistol este femeia ideală pentru el. La rândul ei, Gina Pistol a mărturisit că va lua numele bărbatul cu care se va căsători, atunci când declara la modul general ce s-ar întâmpla după ce se va căsători.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com