Probleme la eliminarea scaunului? Află ce poți să faci!

ceai-antibalonare-hofigal”Multe persoane mă întreabă de ce au probleme mari la eliminarea scaunului și ce ar trebui să facă pentru a avea o defecație normală, nedureroasă și completă. Oamenii se plâng că se simt tot timpul balonați chiar dacă mănâncă foarte puțin,  și resimt o permanentă greutate la nivel intestinal. Celor interesați le răspund, mai în glumă, mai în serios, dar mai mult în serios: schimbați-vă vasul de wc cu o toaletă turcească!” – ne relatează zâmbind cercetător ing. Ștefan Manea.

a

Așezarea pe vasul de wc modern, obstacol în eliminarea reziduurilor din colon

”Cercetările au arătat că indienii americani nu au suferit niciodată de rect sau hemoroizi pentru că aceștia stau pe vine atunci când merg la toaletă, poziție în care organele interne se află exact așa cum trebuie pentru a fi stimulată defecarea.

E adevărat, toaleta modernă este mult mai cochetă, mai ales în ziua de astăzi când s-au inventat tot felul de dispozitive, de la colace încălzite până la dușuri locale calde, parfumate, etc. Mai plăcut l-o fi făcând,, nu zic nu, dar nu și mai eficient!

Așezarea pe toaleta vasul de toaletă înalt este un obstacol pentru eliminarea corectă a reziduurilor din colon. Studiile arată că toaletele occidentale sunt responsabile pentru constipație și hemoroizi, dar și pentru boala inflamatorie intestinală. De aceea, pentru o eliminare totală a scaunului, fără dureri rectale adesea însoțite de hemoroizi,  optați pentru poziția ”pe vine” – ne recomandă Ștefan Manea, omul în viață cu cele mai multe brevete de invenție și continuă:

Balonarea ne afectează indiferent de vârstă

Oricum, stresul, dieta modernă lipsită de fibre dar plină de carbohidrați, grăsimi și băuturi carbogazoase, lipsa exercițiilor fizice, ne afectează la nivel digestiv și sunt responsabile de dereglarea tranzitului intestinal și de stimularea proceselor fermentative. Apare cel mai frecvent balonarea, care ne afectează indiferent de vârstă și care se asociază cu o serie de alte simptome digestive neplăcute, pentru combaterea cărora recomand ceaiul antibalonare de salvie și topinambur de la HOFIGAL. Acesta stimulează microorganismele specifice florei normale inhibând germenii patogeni la nivelul intestinului gros. Prin conținutul său de substanțe împiedică procesele fermentative şi favorizează eliminarea gazelor din intestin, are acţiune antiinflamatorie și este un antiseptic intestinal” – conchide cercetătorul.

Cum se administrează și unde se găsește ceaiul antibalonare

Ceaiul de salvie şi topinambur de la HOFIGAL  se prepară din 2 plicuri x 2,0 g la 250 ml apă fierbinte, prin infuzare timp de 10 – 15 minute. Infuzia se consumă neîndulcită, călduţă sau rece, de 2 – 3 ori pe zi sau ori de câte ori este necesar.

Produsul poate fi cumpărat din farmaciile HOFIGAL din toată țara, din farmaciile partenere, dar cel mai simplu poate fi comandat online dând click pe “comandă acum”.

Probleme la eliminarea scaunului? Află ce poți să faci!

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com