Probleme la o bancă din România! Nu funcționează cardurile clienților

Toți clienții unei bănci din România trebuie să știe că în acest moment nu își pot folosi cardurile pentru a efectua plăți. Mai exact, clienți de la OTP Bank au primit un mesaj de la reprezentanții băncii, prin care au fost informați că toate cardurile au suferit o avarie.

Probleme la OTP Bank

Din mesajul trimis de OTP, echipele de la secțiunea de probleme tehnice încearcă din răsputeri să salveze situația în cel mai scurt timp. Mai mulți specialiști lucrează în acest moment să remedieze situația neplăcută în care au fost puși clienții.

Mai exact, toți cei care încearcă să folosească cardurile OTP Bank nu vor reuși, pentru că sunt probleme tehnice. Nici până în momentul redactării articolului nu au fost remediate complicațiile.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com