PROBLEME MARI PENTRU LORA, DUPĂ CE S-A INFECTAT ÎN BALI CU UN VIRUS PERICULOS: „NE-A SPUS SĂ NE RUGĂM SĂ NU FIE COVID”

Pandemia de coronavirus din întreaga lume a ținut-o pe Lora departe de casă 5 luni. Vedeta a rămas izolată în Bali alături de Ionuț Ghenu, din cauza restricțiilor impuse de autorități. Deși părea că acolo trăiește în lapte și miere, Lora a trecut, de fapt, printr-un coșmar. 

Șederea în Bali nu a fost tocmai cel mai bun lucru pentru Lora. La un moment dat, vedeta s-a infectat cu un virus extrem de periculos, atât de periculos încât medicii i-au spus că ar fi mai bine să fie vorba de coronavirus. Din păcate, diagnosticul nu a fost cel așteptat de Lora, care a fost declarată infectată cu un virus ce provoacă febra dengue, o boală ce este extrem de periculoasă.

Nu doar Lora s-a infectat, ci și alți 3 prieteni care se aflau cu ea, în Bali. Aceștia au respectat cu strictețe indicațiile medicilor și s-au pus, în cele din urmă, pe picioare. „M-am rugat să nu ne îmbolnăvim toți în același timp. Am avut și eu, e foarte periculos, dar am scăpat cu bine. Nu am vrut să se panicheze cei de acasă. Doctorița a spus să ne rugăm să fie COVID și nu dengue. Am avut simptome și a fost mai greu primele trei zile. Atât. După aia mi-am revenit. (…) Frunze verzi de papaya, în cazul în care vi se întâmplă” a spus Lora, pentru Avantaje.

Lora și Ionuț Ghenu au stat izolați 5 luni în Bali

După ce au petrecut cinci luni în izolare din cauza pandemiei de coronavirus în Bali, Lora și Ionuț Ghenu s-au întors în România, luna trecută.

Cei doi au încercat în nenumărate rânduri să se întoarcă acasă, iar acum sunt mai fericiți ca oricând. Artista a trecut prin clipe de coșmar în Bali, departe de familie și prieteni, însă niciodată nu și-a pierdut speranța că lucrurile vor fi, în cele din urmă, așa cum își dorește.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com