Problemele au apărut la Gina Pistol, după 2 luni de la naștere. Cu ce se confruntă acum proaspăta mămică

Problemele au apărut la Gina Pistol, după 2 luni de la naștere. Cu ce se confruntă acum proaspăta mămică. Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în urmă cu doar două luni și deja încearcă să se obișnuiască cu noul lor statut și noua viață, pentru că lucrurile s-au schimbat radical pentru ei.

Proaspăta mămică vorbește mereu despre noile experiențe pe care le trăiește și este deschisă față de cei care o urmăresc, iar acum le-a dezvăluit și problemele pe care le are.

Gina Pistol, o mămică foarte stresată

Gina Pistol este foarte activă în mediul online. Dintotdeauna, i-a plăcut să păstreze legătura cu fanii săi și să vorbească cu ei despre diferitele aspecte ale vieții sale. De când a devenit mămică, chiar dacă nu mai are la fel de mult timp liber, nu a uitat de cei care abia așteaptă să afle ce mai face.

Ea a mărturisit pe rețelele de socializare că acum a înțeles cât de multe roluri poate îndeplini o femeie și câte responsabilități are. Gina Pistol a declarat că este foarte stresată de când a devenit mamă, se panichează repede și grijile o cuprind extrem de repede, spre deosebire dinainte.

Gina a observat că a început să îi cadă foarte mult părul de când a născut, iar asta din cauza stresului, a orelor nedormite, a programului haotic de masă. Ea simte că schimbările sunt mari și le atrage atenția și altor mămici.

„Viața plină a unei femei, cu multiple task-uri și roluri: șotie, mama, iubita, gospodina și lista poate continua… Uneori, avem atât de multe de făcut, încât ne copleșesc grijile, panica și stresul, iar astea reprezintă un risc, mai ales pentru sănătatea noastră. În astfel de momente, prima consecința pe care o observ în cazul meu, este căderea parului. După naștere, știm cu toatele că aceasta este o problema des întâlnita, iar dezechilibrul alimentar, lipsa somnului, etc. amplifica și mai mult căderea parului”a spus Gina Pistol, pe rețeaua de socializare.

Gina Pistol a primit o bijuterie suspectă

Gina Pistol a publicat o imagine în mediul online, în care fanii imediat au observat că are pe deget o bijuterie suspectă. Ei s-au gândit că, în sfârșit, Smiley a cerut-o în căsătorie și i-a oferit inelul de logodnă. Gina a publicat apoi o altă imagine în care a specificat de unde are frumoasa bijuterie, semn că nu au dus relația la un alt nivel din acest punct de vedere.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com