Procurorii i-au dat o lovitură cruntă lui Alex Bodi! Decizie radicală în dosarul fostului soț al Biancăi Drăgușanu

Procurorii DIICOT au pus sechestru pe toate bunurile lui Alex Bodi, inclusiv pe hotelul și castelul cumpărate recent. Omul de afaceri este acuzat de șantaj, proxenetism și trafic de carne de vie, și se află după gratii.

a

Procurorii vor să afle proveniența averii lui Alex Bodi

Veștile crunte continuă pentru fostul soț al Biancăi Drăgușanu. După ce a aflat că își va petrece următoarele 29 de zile după gratii, lui Alex Bodi i s-a adus la cunoștință în această seară faptul că i s-a pus sechestru pe toată averea, inclusiv pe bunurile achiziționate în urmă cu câteva săptămâni. Vorbim de o avere de câteva milioane de euro, materializată în apartamente, două vile, mașini de 600.000 euro, bijuterii, un hotel și o proprietate în Sighișoara. Avocații omului de afaceri vor contesta, cel mai probabil, sechestrul, însă, ținând cont de speța și de probele depuse la dosar, este puțin probabil ca fostul soț al Biancăi să reintre în posesia acestora. În aceste zile, procurorii DIICOT încearcă să afle originea banilor cu care au fost achiziționate toate proprietățile, pentru a putea determina dacă sumele provin din afaceri ilicite sau legale. De asemenea, dacă va fi condamnat la închisoare, o parte din bunurile obținute legal vor fi vândute, iar banii vor fi oferiți ca despăgubire femeilor pe care se presupune că Alex Bodi le-ar fi obligat să se prostitueze în diferite țări din Europa.

Alex Bodi, un monstru ce poza într-un afacerist integru?

De ce fost arestat Alex Bodi
De ce fost arestat Alex Bodi

Reamintim faptul că, săptămâna trecută, Alex Bodi a fost ridicat din vila sa din Mediaș de către mascați, care au făcut cercetări la mai multe apartamente care aparțin afaceristului, dar și a altor membrii ai structurii. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este acuzat că ar fi obligat mai multe femei să se prostitueze, apelând la violențe extreme, șantaj și amenințări. Una dintre denunțătoare este chiar fosta lui soție, Iulia, mama fetițelor sale. Femeia a povestit anchetatorilor cu lux de amănunte chinul prin care a trecut, dar și cine sunt presupușii complici ai acestuia. Procurorii DIICOT au dejucat o întreagă rețea de trafic de persoane și proxenetism, conduse de locotenentul unui din interlop aflat în închisoare. Fetele racolate erau puse să se prostitueze în cluburi de noapte, unele fiind violate, iar altele vândute. După ce a dat declarații timp de 12 ore la sediul DIICOT, Alex Bodi a primit mandat de arestare de 24 de ore, care i-a fost prelungit, mai apoi, cu 29 de zile. Printre probele de la dosar se află și mărturia unor tinere care povestesc că orgiile la care erau forțate să participe s-ar fi desfășurat în câteva apartamente ale lui Alex Bodi și în alte câteva ale șefului clanului, Adi Tâmplaru, cunoscut ca fiind nașul și cel mai bun prieten al omului de afaceri.

Mărturii cutremurătoare, violențe duse la extrem

Structura infracțională număra aproximativ 30 de persoane care recrutau victimele, iar mai apoi le transportau în țări precum Germania, Spania, Italia, Marea Britanie sau Elveția, transformându-le în adevărate sclave sexuale. Dacă fetele se împotriveau, ele erau sechestrate și supuse unor violențe extreme, inclusiv violuri în grup, pentru a fi determinate să nu mai opună rezistență, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Sursa: playtech.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com