Profețiile lui Nostradamus pentru 2018 - RADIO FX NET

Profețiile lui Nostradamus pentru 2018

Marele astrolog de origine franceză a lăsat lumii catrene, care sunt încă interpretate de specialiști în diferite moduri.

O listă cu previziuni a fost publicată de curând și cuprinde câteva puncte de-a dreptul înfricoștoare.

Iată care sunt profețiile lui Nostradamus pentru anul 2018:

Liderul Bisericii Catolice va fi ucis.
Terorismul va fi principală amenințare a anului.

Încălzirea globală va stârni multe conflicte armate.
China va face o mutare strategică prin care va deveni lider mondial.

O țara (se presupune Statele Unite) va intră într-o era a incompetenței guvernamentale.
Va avea loc un cutremur puternic în vestul Statelor Unite.

America Latină se va confruntă cu schimbări importante la toate capitolele.
Italia va atrage Europa într-o criză economică majoră.

Al treilea război mondial va implică două mari super-puteri și va dură 27 de ani.
Vezuviul va avea cea mai puternică erupție din istorie și va zgudui pământul la fiecate 5 minute, fapt ce ar putea cauza moartea a mii de oameni.

 

 

10 Efecte psihologice care ne afectează comportamentul

Uneori facem ceva si apoi ne gandim Care a fost logica comportamentului meu? A fost acolo? De fapt, există întotdeauna o logică, dar cel mai adesea se ascunde în anumite ciudăţenii ale minții noastre.

Efectul de ancorare

Oamenii simt că este mult mai ușor să evalueze ceva dacă au prețul inițial (chiar dacă este greșit) ca un fel de ancoră. Este adesea folosit de magazine. De exemplu, nu ați cumpăra o bluză pentru 300 de dolari în mod normal. Dar dacă vedeți că costa inițial 1.000 de dolari, veți crede că este un păcat să pierdeți atât de mult, deși prețul inițial ar putea fi inventat.

Deflecția rezultatului

Adesea judecăm corectitudinea unei decizii prin rezultatul final, nu prin acțiunile întreprinse în vederea realizării acesteia. Acest efect este adesea folosit de anunțurile care ne concentrează numai asupra rezultatului final (de exemplu, asupra cumpărării). Deci, dacă acum folosiți un iPhone nou, nu puteți pretinde că decizia de a vă cheltui toți banii pe el a fost corectă.

Paradoxul alegerii

Paradoxul alegerii spune că cu cât mai multe alegeri există, cu atât mai puțin este posibilitatea să fim mulțumiți de alegerea noastră finală. Amintiți-vă: câteodată cumpărați ceva și apoi regretați pentru că ați fi putut cumpăra ceva la reducere sau un alt model sau … Chiar dacă decizia finală este cea mai bună, putem rămâne nemulțumiți deoarece alegerea a fost prea mare.

 

Citeste continuarea pe pagina2 

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com