AD

VREMEA

Prognoza meteo, 03 DECEMBRIE 2019

todaydecembrie 2, 2019 2

Background
share close
AD
AD

In aceasta noapte in Bucovina temperaturile sunt tot cu minus si insotite de zapada. In Suceava si Gura Humorului temperatura este de -3 grade, iar in Vatra Dornei de -9 grade

Si in Moldova va fi o noapte friguroasa, astfel temperaturile vor fi de -3 grade in Iasi si Botosani, iar in Galati de -1 grad.

Noaptea in Dobrogea va fi ceva mai calda fata de restul regiunilor. In Constanta sunt 4 grade si 7 grade in Tulcea.

In Muntenia este partial innorat, iar temperatura in Ploiesti este de 0 grade, 2 grade in Calarasi si doar 1 grad in Buzau.

Ploi usoare vor fi in Oltenia in aceasta noapte. In Craiova si Drobeta sunt inregistrate 2 grade, iar 1 grad este in Targu Jiu.

In zona Banatului vor exista precipitatii, iar temperatura in Timisoara si Arad este de -3 grade. In Resita este -1 grad.

In regiunea Crisanei temperaturile sunt mici, astfel in Oradea sunt doar -3 grade.

Transilvania va avea parte de ploaie si de ninsoare. -6 grade sunt in Cluj, iar in Sibiu si Brasov sunt -2 grade.

In Maramures este innorat si maxima in Baia Mare este de -5 grade.

Dupa o noapte destul de friguroasa, nici pe parcursul zilei de maine temperaturile nu sunt foarte crescute.

In Bucovina, cerul este partial innorat cu sanse mari de precipitații. Temperatura in Vatra Dornei este de -2 grade, 2 grade vor fi in Gura Humorului si doar 1 grad in Suceava.

Cerul din Moldova este plin de nori maine, iar temperaturile nu sunt prea mari. In Iasi maxima va fi de 3 grade, in Galati vor fi 4 grade si 2 grade vor fi inregistrate in Botosani.

In Dobrogea temperatura este crescuta fata de restul regiunilor, dar vor fi averse sporadice. 6 grade vor fi in Constanta si 13 grade in Tulcea.

Ploaia va fi prezenta si in Muntenia, unde temperaturile vor fi de 4 grade in Calarasi si Buzau. In Ploiesti va fi destul de frig maine, deoarece se vor inregistra -6 grade.

Innorat este si cerul din Oltenia, iar aici maine vor fi averse sporadice. In Craiova si Drobeta maxima este de 6 grade. In Targu Jiu termometrul va inregistra 7 grade.

Cei din regiunea Banatului vor avea parte maine de zapada si ploaie.O zi friguroasa se anunta in Resita, deoarece vor fi -6 grade. 4 grade in Timisoara si 3 grade in Arad.

Temperaturi cu minus vor fi inregistrate si in Crisana, deoarece termometrul va inregistra -6 grade la Oradea.

Nici Transilvania nu este ferita de frig, iar pe parcursul zilei cerul va fi partial innorat. In Brasov vor fi 0 grade, 2 grade in Cluj si 3 grade in Sibiu.

Si in zona Maramuresului va fi innorat, iar in Baia Mare se va inregistra doar 1 grad.

In Bucuresti temperatura va fi de 5 grade , dar se vor resimti 2 grade. Cerul din Capitala va fi in continuare innorat.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com