AD

ACTUALITATE

Prognoza meteo, 04 DECEMBRIE 2019

todaydecembrie 3, 2019 9

Background
share close
AD
AD

Pentru aceasta noapte , în Bucovina sunt înregistrate temperaturi cu minus . În Suceava sunt -6 grade , în Gura Humorului -7 grade și -12 grade în Vatra Dornei .

În Moldova cerul este senin , iar temperaturile vor fi de -4 grade în Iasi , -3 grade în Galați și -5 in Botoșani .

Si in Dobrogea va fi o noapte friguroasă, deoarece temperatura in Tulcea este de -3 grade , iar in Constanta de doar 1 grad.

În Muntenia sunt înregistrate temperaturi scăzute. -5 grade în Ploiești, -3 in Călărași si -4 in Buzău.

În zona Oltenia este parțial înnorat, iar valorile termice sunt de -2 grade în Craiova si Târgu Jiu, iar în Drobeta de -1 grad.

Nici in Banat nu este mai cald in aceasta noapte . Temperaturile vor fi de -3 grade în Timisoara si Arad , iar în Reșița de -4 grade.

În zona Crișanei, sunt înregistrate -5 grade în Oradea .

În regiunea Transilvaniei sunt prezenți norii pe cer , iar termometrul va înregistra -5 grade în Cluj , -7 in Sibiu si -6 in Brasov .

Nici in Maramures nu va fi o noapte calda, deoarece temperatura va fi de -6 grade în Baia Mare

In Capitala temperatura înregistrată la această oră este -4 grade , iar cerul este parțial înnorat


Deoarece este începutul ierni , aceasta vine la pachet cu vreme rece. Mai ales dimineata si seara temperaturile sunt mult mai scăzute.

În nordul țării, în Bucovina temperaturile vor fi destul de scăzute. Doar 1 grad va fi in Suceava pe parcursul zilei de maine . -1 grad in Vatra Dornei si 2 grade in Gura Humorului.

In Moldova va fi parțial înnorat si se vor înregistra temperaturi cu minus. -6 grade vor fi la Iași, 2 grade în Galați și 1 grad în Botoșani.

Pentru cei din Dobrogea va fi o zi însorită, însă termometrul va înregistra valori termice destul de mici. Doar 3 grade în Constanța si 2 in Tulcea.

În Muntenia valorile termice vor varia între 2 și 3 grade. În Ploiesti si Buzău vor fi 2 grade, iar în Călărași 3 grade.

Pe cerul din Oltenia vor exista nori si sunt șanse de precipitații pe mai tot teritoriul. 3 grade vor fi înregistrate în Craiova si Târgu Jiu , iar în Drobeta maxima va fi de 4 grade.

În Banat va fi parțial înnorat pe parcursul zilei . Temperaturile vor fi de 4 grade în Timisoara si Arad , iar în Reșița de 5 grade.

In Crișana cerul va fi in mare parte însorit , iar maxima in Oradea va fi de 2 grade.

In regiunea Transilvaniei vor fi prezenți nori pe cer, iar valorile termice vor fi destul de mici . 2 grade în Cluj , 3 grade în Sibiu și doar 1 grad în Brasov .

In Maramures va fi o zi friguroasă maine ,deoarece temperatura înregistrată în Baia Mare va fi de 0 grade.

În București, pe parcursul zilei maxima va fi de 3 grade , iar cerul va fi însorit.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com