Prognoza meteo, 04 DECEMBRIE 2019

Pentru aceasta noapte , în Bucovina sunt înregistrate temperaturi cu minus . În Suceava sunt -6 grade , în Gura Humorului -7 grade și -12 grade în Vatra Dornei .

În Moldova cerul este senin , iar temperaturile vor fi de -4 grade în Iasi , -3 grade în Galați și -5 in Botoșani .

Si in Dobrogea va fi o noapte friguroasă, deoarece temperatura in Tulcea este de -3 grade , iar in Constanta de doar 1 grad.

În Muntenia sunt înregistrate temperaturi scăzute. -5 grade în Ploiești, -3 in Călărași si -4 in Buzău.

În zona Oltenia este parțial înnorat, iar valorile termice sunt de -2 grade în Craiova si Târgu Jiu, iar în Drobeta de -1 grad.

Nici in Banat nu este mai cald in aceasta noapte . Temperaturile vor fi de -3 grade în Timisoara si Arad , iar în Reșița de -4 grade.

În zona Crișanei, sunt înregistrate -5 grade în Oradea .

În regiunea Transilvaniei sunt prezenți norii pe cer , iar termometrul va înregistra -5 grade în Cluj , -7 in Sibiu si -6 in Brasov .

Nici in Maramures nu va fi o noapte calda, deoarece temperatura va fi de -6 grade în Baia Mare

a

In Capitala temperatura înregistrată la această oră este -4 grade , iar cerul este parțial înnorat


Deoarece este începutul ierni , aceasta vine la pachet cu vreme rece. Mai ales dimineata si seara temperaturile sunt mult mai scăzute.

În nordul țării, în Bucovina temperaturile vor fi destul de scăzute. Doar 1 grad va fi in Suceava pe parcursul zilei de maine . -1 grad in Vatra Dornei si 2 grade in Gura Humorului.

In Moldova va fi parțial înnorat si se vor înregistra temperaturi cu minus. -6 grade vor fi la Iași, 2 grade în Galați și 1 grad în Botoșani.

Pentru cei din Dobrogea va fi o zi însorită, însă termometrul va înregistra valori termice destul de mici. Doar 3 grade în Constanța si 2 in Tulcea.

În Muntenia valorile termice vor varia între 2 și 3 grade. În Ploiesti si Buzău vor fi 2 grade, iar în Călărași 3 grade.

Pe cerul din Oltenia vor exista nori si sunt șanse de precipitații pe mai tot teritoriul. 3 grade vor fi înregistrate în Craiova si Târgu Jiu , iar în Drobeta maxima va fi de 4 grade.

În Banat va fi parțial înnorat pe parcursul zilei . Temperaturile vor fi de 4 grade în Timisoara si Arad , iar în Reșița de 5 grade.

In Crișana cerul va fi in mare parte însorit , iar maxima in Oradea va fi de 2 grade.

In regiunea Transilvaniei vor fi prezenți nori pe cer, iar valorile termice vor fi destul de mici . 2 grade în Cluj , 3 grade în Sibiu și doar 1 grad în Brasov .

In Maramures va fi o zi friguroasă maine ,deoarece temperatura înregistrată în Baia Mare va fi de 0 grade.

În București, pe parcursul zilei maxima va fi de 3 grade , iar cerul va fi însorit.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com