AD

ACTUALITATE

Prognoza meteo, 09 DECEMBRIE 2019

todaydecembrie 8, 2019 13

Background
share close
AD
AD

In Bucovina va fi o noapte rece, iar in Suceava sunt înregistrate 0 grade , in Gura Humorului sunt 3 grade, iar in Vatra Dornei doar 1 grad.

Cerul din Moldova este senin, iar temperatura din Iasi si Galati este de –1 grad si -2 grade în Botoșani.

In Dobrogea cerul este temporar noros.In Constanța sunt 2 grade , iar in Tulcea -1 grad.

In Muntenia este prezenta ceata, iar temperaturile sunt de –1 grad in Călărași si -2 grade in Ploiesti si Buzau.

Temperaturile din Oltenia sunt mici pentru aceasta noapte, iar cerul este senin. In Craiova sunt -2 grade, -1 grad in Targu Jiu si 0 grade in Dobreta.

In noaptea aceasta va fi ceata in zona Banatului si temperatura din Arad și Reșița este de 2 grade, în Timisoara este 1 grad.

In Crișana , cerul este senin , dar temporar noros. Termometrul in Oradea este de 3 grade.

Im zona Transilvaniei este înnorat , iar temperaturile inregistrate sunt cu minus. In Cluj si Sibiu sunt -3 grade si in Brasov -2 grade.

Si in regiunea Maramuresului cerul este innorat , iar in Baia Mare maxima este de 1 grad

In Bucuresti este o noapte destul de friguroasă, iar temperatura este de doar -2 grade


In mare parte a țării va fi înnorat, dar valorile termice incep sa creasca fata de zilele trecute. Șansele de ploaie sunt reduse pentru ziua de maine .

Valorile termice pe parcursul zilei de maine vor fi normale pentru această perioadă, iar cerul in mare parte a țării va fi senin.

In Bucovina, maine va fi o zi însorită ,iar temperatura in Suceava va fi de 9 grade, in Vatra Donei vor fi 6 grade si 10 grade vor fi in Gura Humorului.

In Moldova va fi parțial înnorat, dar șansele de precipitații sunt reduse. In Iasi vor fi 6 grade, iar in Botoșani si Galați vor fi 8 grade.

Si pe cerul din Dobrogea vor apărea nori pe parcursul zilei, dar valorile termice vor fi de 12 grade in Constanta si 10 grade in Tulcea.

In regiunea Munteniei temperaturile sunt ceva mai crescute , dar pe cer vor fi prezenți norii. Maxima in Ploiesti va fi de 9 grade, 7 grade în Buzău si 12 grade in Călărași.

Șansele de precipitații în zona Olteniei sunt doar de 10% pentru ziua de maine .In Craiova, Târgu Jiu si Drobeta se vor înregistra 9 grade.

In regiunea Banutului va fi parțial însorit, iar temperaturile vor crește pe parcursul zilei. Maxima in Timisoara va fi de 11 grade,10 grade în Arad si 12 grade in Resita .

Probabilitatea de precipitații va fi scăzută in Crisana, dar in mare parte va fi înnorat. In Oradea vor fi înregistrate 10 grade.

Valorile termice vor varia in Transilvania , iar cerul va fi înnorat și maine . In Brasov vor fi 7 grade, în Sibiu 9 grade , iar in Cluj temperatura va fi de 5 grade.

In Maramures pe întreg teritoriul își vor face prezenta norii, iar maxima in Baia Mare va fi de 6 grade.

Nici in Bucuresti nu isi va face aparitia soarele pe parcursul zilei , iar temperatura va fi de 7 grade .

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com