Prognoza meteo 1-14 noiembrie 2021. Vremea se schimbă radical! Iată ce urmează

Meteorologii au emis prognoza pentru prima jumătate din luna noiembrie. Aflați aici cum va fi vremea în perioada următoare. Se anunță temperaturi neobișnuite pentru această perioadă a anului, mai ales în prima parte a intervalului prognozat. Vor fi valori apropiate de pragul unor zile de vară. Ploile își vor face apariția în intervalul 2-6 noiembrie și după data de 10 noiembrie.

a

Prognoza meteo pentru intervalul 1-14 noiembrie 2021

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza pentru primele două săptămâni din luna noiembrie. Vă prezentăm, în cele ce urmează, situația meteorologică pentru fiecare zonă a țării.

Prognoza meteo în Banat, noiembrie 2021. Vremea va deveni caldă în perioada 3 – 5 noiembrie, când se va ajunge la o medie regională a temperaturilor maxime de 18…22 de grade și minime în jurul a 12 grade. Temperaturile vor scădea ulterior până la maxime cuprinse între 14 și 17 grade Celsius. Ploile își vor face apariția în intervalul 2-6 noiembrie și după data de 10 noiembrie.

Prognoza meteo în Crișana, noiembrie 2021. Meteorologii anunță că la începutul intervalului media temperaturilor maxime va fi de 14…16 grade, iar a celor minime de 3…5 grade. Ulterior vremea se va încălzi, urmând să devină deosebit de caldă în 4 noiembrie, când temperatura va urca până la 22 de grade Celsius. Ploile vor apărea în intervalul 2-6 noiembrie și după 10 noiembrie.

Prognoza meteo în Transilvania, noiembrie 2021. În primele două zile ale intervalului se vor înregistra maxime în jur de 13 grade, și minime de 0,2 grade Celsius. Apoi vremea se va încălzi iar în zilele de 4 și 5 noiembrie sunt estimate maxime de 19…22 de grade și minime de 8…10 grade, valori cu mult mai ridicate decât mediile multianuale specifice începutului de noiembrie. Se anunță o răcire la finalul săptămânii, iar din săptămâna următoare vremea se va încălzi din nou, cu maxime până la 15 grade Celsius.

Prognoza meteo în Maramureș, noiembrie 2021. Se anunță maxime de 13 grade Celsius în primele două zile din săptămână. Apoi vremea se va încălzi, urmând să devină deosebit de caldă în 4 noiembrie, când sunt estimate maxime de 20…22 de grade și minime de 8…10 grade. Spre finalul săptămânii se va răci și se va ajunge la temperaturi minime de 4 -6 grade Celsius. În a doua săptămână, temperaturile vor fi în ușoară creștere, cu maxime de până la 16 grade, iar spre finalul săptămânii, temperaturile nu vor depăși 12 grade Celsius.

Prognoza meteo în Moldova, noiembrie 2021

În această parte a țării, în primele 2 zile ale intervalului, la nivelul acestei regiuni valorile termice vor fi în limite normale, respectiv o medie de 14 grade pentru maxime și de 4 grade pentru minime.

Meteorologii anunță că vremea va deveni caldă în perioada 3 – 5 noiembrie când se va ajunge la o medie a temperaturilor maxime de 18…21 de grade și minime în general de 8…11 grade. Ulterior se va înregistra o scădere a temperaturilor, cu maxime de 12…14 grade și minime de 4-6 grade Celsius.

Prognoza meteo în Dobrogea. Pentru această parte a țării, specialiștii ANM anunță temperaturi în creștere până la date de 5 noiembrie. Maximele vor ajunge la 18 grade Celsius. Vremea se va răci pe 6 și 7 noiembrie, apoi se vor înregistra temperaturi normale pentru această perioadă a anului, cu maxime de 15 grade, și minime de 7-9 grade Celsius.

Prognoza meteo în Muntenia. Se anunță un proces de încălzire a vremii, în intervalul 3-5 noiembrie, care va determina creșterea mediiilor regionale a temperaturilor maxime de la 18 la 21 de grade și a minimelor de la 9 la 11 grade. Ulterior, între 5 și 7 noiembrie temperatura aerului va fi în scădere.

Prognoza meteo în Oltenia. După două zile normale termic, vremea se va încălzi în perioada 3 – 5 noiembrie, când se va ajunge la o medie regională a temperaturilor maxime de 17…20 de grade și minime de 9…11 grade.

După această dată, până pe 7 noiembrie, temperatura aerului va scădea. Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, temperaturilor maxime va avea valori de 13…15 grade, iar cea a minimelor de 5…7 grade.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE