Prognoza meteo 10-23 mai 2021. Vremea o ține numai în extreme - RADIO FX NET

Prognoza meteo 10-23 mai 2021. Vremea o ține numai în extreme

Vremea continuă să ne surprindă cu temperaturi de la o extremă la alta. Luna mai este instabilă din punct de vedere meteorologic. Specialiștii ANM anunță zile în care ne vom bucura de căldură, exact ca vara, urmate de zile reci cu ploi torențiale. Meteorologii au emis prognoza pentru următoarele două săptămâni.

Prognoza meteo mai 2021

Iată cum va fi vremea în fiecare regiune a țării. Începem cu Banat și aflăm că aici, în prima parte a intervalului prognozat vor fi temperaturi cu maxime de 25, 27 de grade Celsius, după care în jurul datei de 13 mai se va mai răcori, cu maxime de până la 20 de grade. De pe 15 mai se va încălzi din nou și vor fi temperaturi normale pentru această perioadă.

În Crișana, meteorologii anunță o vreme deosebit de caldă la începutul primei săptămâni prognozate, când temperaturile maxime se vor situa între 25-27 grade Celsius. Ulterior, pe 13 mai temperaturile vor înregistra o scădere, iar maxima nu va urca mai sus de 19 grade Celsius. Din 15 mai vremea se încălzește din nou, cu maxime de până la 24 de grade.

Prognoza meteo în Transilvania

Intervalul de prognoză va debuta cu o vreme caldă, astfel încât media regională a
temperaturilor maxime va fi de 22-23 de grade în primele trei zile ale săptămânii. Pe 13 mai vremea se va răcori, media maximei va fi de 17 grade, după care se va încălzi treptat. Conform specialiștilor ANM, în perioada 15 – 23 mai, se vor înregistra valori termice diurne cuprinse, în general, între 21 și 23 de grade.

În Maramureș, vremea va fi deosebit de caldă în primele zile din prima săptămână prognozată. În timpul zilei, maximele vor urca până la 25 de grade. Pe 13 și 14 mai vremea se va răci, iar temperaturile nu vor depăși 18 grade Celsius. Ulterior va mai veni un val de căldură, între 15-23 mai. Cea mai călduroasă zi va fi pe 17 mai.

Vremea în Moldova se anunță caldă, dar cu temperaturi care nu vor depăși 22 de grade Celsius. Până în data de 13 mai valorile termice vor fi în scădere cu 5-6
grade, apoi vor crește din nou, iar până la finalul primei săptămâni și începutul celei de-a doua, temperaturile maxime vor urma până la 25 de grade Celsius.

Vremea în Dobrogea, mai 2021

În Dobrogea, în prima săptămână maximele termice vor avea variații de la o zi la alta. Cele mai răcoroase zile vor fi în 12 și 13 mai, când media lor se va situa în jurul valorii de 17 grade. Conform ANM, cea mai caldă zi va fi în 15 mai, când media va atinge 23-24 de grade. În cea de a doua săptămână nu vor fi variații termice semnificative.

În Muntenia, la jumătatea primei săptămâni, maximele termice vor marca o scădere spre valori medii de 19 grade. După data de 14 mai, temperaturile maxime vor fi din nou în creștere treptată până la valori, în medie, de 25…26 de grade, iar până spre sfârșitul intervalului vor mai fi ușoare variații, dar media regională nu va coborî sub 24 de grade.

Vremea în Oltenia. Pe 13 mai, maximele termice vor marca o scădere spre medii de 19-20 de grade. În a doua jumătate a primei săptămâni, temperaturile maxime vor fi din nou în creștere treptată spre valori, în medie, de 25-26 de grade. Ulterior, până spre sfârșitul intervalului vor mai fi ușoare variații și media regională a temperaturilor maxime se va situa în jurul a 24 de grade.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com