Prognoza meteo, 10 DECEMBRIE 2019

In Bucovina in aceasta noapte cerul este parțial innorat, iar in Suceava sunt înregistrate 3 grade , in Gura Humorului sunt 2 grade, iar in Vatra Dornei doar 1 grad.

In Moldova este parțial innorat, iar temperatura din Iasi este de 1 grad, in Galati sunt 6 grade si -1 grad în Botoșani.

In Dobrogea cerul este senin .In Constanța sunt 8 grade , iar in Tulcea 6 grade.

Senin este si in Muntenia , iar temperaturile sunt de 6 grade in Călărași si 1 grad in Ploiesti si Buzau.

In Crișana temperatura este ceva mai mare si in Oradea sunt 7 grade

In Oltenia va fi o noapte destul de friguroasă. In Craiova sunt 3 grade, 2 grade in Targu Jiu si Dobreta.

Cerul din zona Banatului este senin, dar temporar noros. Temperatura din Arad este de 8 grade, iar în Timisoara si Resita sunt 7 grade.

Im zona Transilvaniei este înnorat , iar temperaturile in Cluj si Brasov sunt de 0 grade , iar in Sibiu -1 grad.

Valorile termice in Maramures sunt destul de ridicate , iar astfel in Baia Mare sunt înregistrate 7 grade.

In Capitala este destul de frig si cerul este senin.Temperatura este de doar 3 grade


a


In mare parte a țării cerul va fi variabil , cu înnorari in majoritatea regiunilor. Temperaturile sunt ceva mai mici fata de ziua precedenta, dar normale pentru această perioadă a anului .

Pentru ziua de maine cerul din Bucovina va fi din nou acoperit de nori . Temperatura in Suceava va fi de 6 grade, in Vatra Donei vor fi 7 grade si 8 grade vor fi in Gura Humorului.

In regiunea Moldovei va fi prezent pe cer un soare acoperit de nori, iar temperaturile vor varia intre 2 si 11 grade.In Botoșani vor fi 2 grade, in Iasi 4 grade si in Galați vor fi 11 grade.

Temperaturi ceva mai crescute fata de zilele trecute vor fi înregistrate în Dobrogea, astfel, valorile termice vor fi de 13 grade în Constanta si 12 grade in Tulcea.

Pentru cei din Muntenia valorile termice vor varia pe parcursul zilei, iar maxima in Ploiesti si Buzau va fi de 8 grade si 13 grade in Călărași.

Cerul va fi cuprins de nori și in regiunea Olteniei. In Craiova si Târgu Jiu termometrul va inregistra 9 grade și 10 grade in Drobeta .

In regiunea Banutului va fi parțial innorat, dar probabilitatea de precipitatii va fi scazuta . Temperatura din Timisoara si Arad va fi de 8 grade, iar în Reșița vor fi 9 grade .

Pe întreg teritoriul Crișanei, maine vor fi averse sporadice. In Oradea vor fi înregistrate 7 grade.

In Transilvania își vor face apariția și nori pe parcursul zilei . In Brasov si Cluj vor fi 6 grade, iar în Sibiu 7 grade .

Nici cei din Maramureș nu vor avea parte de soare maine , iar maxima înregistrată pentru Baia Mare va fi de 9 grade.

In Bucuresti temperatura este crescută cu un grad fata de ziua precedenta , astfel maine se vor înregistra 8 grade , însoțite de nori.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com