Prognoza meteo, 11 DECEMBRIE 2019

In aceasta noapte in Bucovina este înnorat, iar temperaturile sunt de doar 1 grad în Vatra Dornei , Gura Humorului si Suceava .

Parțial înnorat este si in Moldova, unde valorile termice sunt de 3 grade în Galați , 0 grade în Botoșani și 1 grad în Iasi .

Norii sunt prezenți și in Dobrogea , iar termometrul a înregistrat 8 grade în Constanța si 4 grade in Tulcea .

În Muntenia vreme este instabilă și sunt înregistrate 3 grade în Buzău, 2 grade in Ploiesti si 1 grad in Calarasi .

Pe teritoriul Olteniei , cerul este acoperit de nori. In Craiova si Târgu Jiu este doar 1 grad, iar în Drobeta 3 grade .

Înnorat este si in Banat , unde temperatura este de 2 grade în Reșița si 1 grad in Timisoara si Arad.

In Crișana sunt anunțate ploi usoare , iar maxima in Oradea este de doar 1 grad.

In Transilvania sunt înregistrate temperaturi cu minus in mare parte a regiunii. -2 sunt la Brasov , -3 grade in Sibiu și 1 grad în Cluj.

In mare parte este înnorat si in Maramures , iar temperatura din Baia Mare este de 2 grade.

In aceasta noapte in Bucuresti , temperatura va fi de 2 grade, iar cerul este senin.


Temperaturile de maine in mare parte a țării sunt normale pentru această perioadă, iar în unele regiuni sunt anunțate ninsori.

Mâine sunt anunțate ninsori in mare parte a Bucovinei , iar temperaturile sunt cu mult mai scăzute. Doar 2 grade se vor înregistra în Suceava si Gura Humorului , iar în Vatra Dornei vor fi 3 grade.

Precipitații si zăpadă va fi maine in Moldova , însoțite de un cer noros. Temperatura din Galați va fi de 7 grade și 3 grade în Iasi si Botoșani.

In regiunea Dobrogei vor fi averse sporadice. Constanța va fi vizitată de precipitații, iar temperatura va fi de 12 grade. In Tulcea vor fi înregistrate 10 grade .

In Oltenia va fi parțial înnorat pe parcursul zilei , iar maxima in Craiova va fi de 7 grade, 6 grade în Drobeta si 8 grade in Tragi Jiu.

Nori vor fi din nou pe cerul din Banat , unde valorile termice din Timisoara si Resita vor fi de 7 grade și 6 grade în Arad.

Si teritoriul Crișanei este vizitat de nori pe parcursul zilei , iar termometrul va înregistra 7 grade în Oradea.

In Transilvania șansele de precipitati sunt scăzute, dar cerul este înnorat in continuare . 6 grade vor fi înregistrate în Cluj și Sibiu , iar în Brasov vor fi 7 grade.

Vremea este instabilă și in zona Maramureșului , unde temperatura din Baia Mare este de 8 grade.

Mâine in Bucuresti se vor înregistra 7 grade , însoțite de averse sporadice .

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com