AD

ACTUALITATE

Prognoza meteo, 12 DECEMBRIE 2019

todaydecembrie 12, 2019 4

Background
share close
AD
AD

In aceasta noapte in Bucovina este înnorat, iar temperaturile sunt de 0 grade în Vatra Dornei si Gura Humorului , iar în Suceava este doar 1 grad.

Parțial înnorat este si in Moldova, unde valorile termice sunt de 4 grade în Galați , 1 grad în Botoșani și Iasi .

Norii sunt prezenți și in Dobrogea , iar termometrul a înregistrat 9 grade în Constanța si 6 grade in Tulcea .

În Muntenia vreme este instabilă și sunt înregistrate 3 grade în Buzău, 4 grade in Ploiesti si 5 grade in Calarasi .

Pe teritoriul Olteniei , cerul este acoperit de nori. In Craiova si Târgu Jiu sunt doar 4 grade, iar în Drobeta 5 grade .

Înnorat este si in Banat , unde temperatura este de 0 grade în Timisoara , 1 grad în Arad si 3 grade in Reșița.

In Crișana sunt șanse de precipitatii, iar maxima in Oradea este de 0 grade.

In Transilvania sunt înregistrate temperaturi cu minus in mare parte a regiunii. -1 este la Brasov , -3 grade În Sibiu și -2 grade în Cluj.

In Maramures sunt ploi usoare , iar temperatura din Baia Mare este de doar 1 grad.

In aceasta noapte in Bucuresti , temperatura va fi de 2 grade, iar cerul este senin.În Bucovina va fi din nou înnorat, iar temperatura in Gura Humorului si Suceava va fi de 3 grade.

Norii vor fi prezenți din nou si pe cerul din Moldova .Termometrul va înregistra 3 grade în Iasi , 7 grade în Galați și 9 grade în Botoșani.

Vremea va fi mohorata si in Dobrogea . In Constanța maxima va fi de 11 grade , iar in Tulcea de 8 grade .

In Muntenia sunt anunțate averse sporadice pentru ziua de maine. Doar 6 grade vor fi în Ploiești si Buzău, iar în Călărași vor fi 8 grade.

Sunt șanse mari de precipitații în Oltenia , unde temperaturile vor fi de 7 grade în Târgu Jiu și Craiova , iar în Drobeta 8 grade.

Cerul din zona Banatului va fi temporar noros și sunt șanse de precipitații. 8 grade vor fi în Timisoara si Arad ,iar în Reșița doar 6 grade.

Si teritoriul Crișanei este vizitat de nori pe parcursul zilei , iar temperatura din Oradea va fi de 8 grade .

Cerul este înnorat in continuare in Transilvania , dar șansele de precipitații sunt mici . 7 grade vor fi înregistrate în Cluj și Brasov, iar în Sibiu vor fi 8 grade.

Vremea va fi instabilă și in Maramures, iar maxima din Baia Mare va fi de 6 grade

Temperatura din Brasov va fi de 7 grade , dar cerul va fi in continuare înnorat.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com