Prognoza meteo, 16 DECEMBRIE 2019 - RADIO FX NET

Prognoza meteo, 16 DECEMBRIE 2019

In aceasta noapte in zona Bucovinei este innorat, iar temperaturile sunt de 5 grade in Gura Humorului, 2 grade in Suceava si 1 grad in Vatra Dornei.

In Moldova cerul este senin, dar temperaturile sunt de 0 grade in Iasi, 1 grad in Botosani si 2 grade in Galati.

Senin in aceasta noapte este si in Dobrogea, unde valorile termice sunt de 6 grade in Constanta si 3 grade in Tulcea.

In Muntenia este partial innorat, iar termometrul a inregistrat in Ploiești su Buzău 1 grad. In Călărași sunt 2 grade.

Innorat este si in Oltenia. In Craiova este -1 grad, in Drobeta si Targu Jiu 1 grad.

In regiunea Banatului este senin, iar temperaturile sunt de 2 grade in Timisoara, 3 grade in Arad si 5 grade in Resita.

In Transilvania valorile termice sunt de 0 grade in Brasov, Cluj si Sibiu.

In zona Maramureșului este innorat in continuare, iar temperatura in Oradea este de 3 grade.

In Capitala este inregistrata o temperatura de – 1 grad, iar cerul este senin.

Pe parcursul zilei de maine temperatura in tara este cuprinsa intre 8 si 15 grade, iar cerul este in mare parte innorat. Excepție fac unele orase in care este posibil sa apara soarele.

In partea de nord a tarii, in regiunea Bucovinei cerul este partial innorat. Temperaturile pentru ziua de maine sunt de 8 grade in Vatra Dornei, 12 grade in Gura Humorului si 13 grade in Suceava.

Si regiunea Moldovei este acoperita de nori maine. In Iasi se vor inregistra 12 grade, 10 grade in Galati si 13 in Botoșani.

Pe teritoriul Dobrogei, maine este posibil sa isi faca aparitia soarele. In Constanta si Tulcea maxima de maine va fi de 13 grade.

Cei din Muntenia nu vor avea parte de soare maine, deoarece va fi in continuare innorat. Valorile termice vor fi de 12 grade in Ploiesti si Calarasi, iar in Buzau vor fi 11 grade.

In zona Olteniei va fi insorit maine, iar temperaturile vor fi de 11 grade in Craiova, Drobeta si Targu Jiu.

Soarele isi va face aparitia si pe teritoriul Banatului, acolo unde termometrul va inregistra 11 grade in Timisoara, 12 grade in Arad si 15 grade in Resita.

In Crisana va fi partial innorat pe parcursul zilei. Trmperatura din Oradea va fi de 12 grade.

In Transilvania vor fi din nou norii prezenti pe cer, iar valorile termice vor fi de 11 grade in Brasov, 12 grade in Sibiu si 9 grade in Cluj.

Nici pentru cei din Maramureș nu va aparea soarele maine si cerul va fi in continuare innorat. Temperatura in Baia Mare va fi de 11 grade.

Bucureștenii se vor bucura de o vreme buna maine, deoarece va fi insorit in Capitala si se vor înregistra 12 grade.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com