AD

VREMEA

Prognoza meteo, 21 noiembrie 2019

todaynoiembrie 20, 2019 1

Background
share close
AD
AD

Din pacate in Bucuresti a inceput ploaia, iar temperatura din această noapte este de 11 grade .Nici Clujul nu a scăpat de precipitații, iar temperatura este de 7 grade pe parcursul nopții .In aproape toată țara sunt șanse de precipitații în această noapte, astfel, in Satu Mare ,Constanța,Oradea, Pitești , Galati si Iasi cerul este înnorat si maxima este de 9 grade. In Timisoara si Buzau cerul este temporar noros și sunt 8 grade,6 grade sunt înregistrate în Bacau iar momentan este înnorat. La munte, în Brasov, sunt 60% sanse de precipitatii in aceasta noapte si sunt inregistrate 8 grade, 4 grade în Suceava cu 70% șanse de precipitații .Maxima înregistrată în Drobeta este de 11 grade, iar în Miercurea Ciuc sunt anunțate ploi usoare si temperatura este de 6 grade .

Pe parcursul zilei de maine in Capitala sunt șanse de 90% de precipitații, iar temperatura va fi de 12 grade. In Satu Mare maxima va fi de 16 grade, dar va fi parțial înnorat. Precipitații vor fi in continuare si in Constanta, iar temperatura va fi de 13 grade.Ploaia va fi prezentă în majoritatea orașelor din România, astfel, in Satu Mare cerul va fi in continuare innorat cu o temperatura de 16 grade.In Pitești, Buzău și Brasov va ploua si maine, iar maxima va fi de 11 grade.Si cei din Galați au nevoie de umbrela maine deoarece temperatura va fi de 10 grade, iar precipitațiile vor continua.In Iasi,Bacău și Miercurea Ciuc vor exista averse sporadice si vor fi doar 7 grade.In Timisoara va fi in continuare înnorat iar termometru va înregistra o temperatura de 18 grade, 13 vor fi în Drobeta si 6 grade in Suceava, însoțite de ploaie.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com