PROGNOZA METEO, 25 NOIEMBRIE 2019

In Cluj, in aceasta noapte este înregistrată cea mai mica temperatura, de -1 grad. Nici in Suceava temperatura nu este cu mult mai mare ,aceasta fiind de doar 1 grad. In Satu Mare, Oradea si Timisoara cerul este senin, iar temperatura este de 2 grade. Maxima pentru aceasta noapte in Brasov si Bacău este de 3 grade și in continuare este parțial înnorat. Cerul din Galați și Ploiesti este înnorat, iar termometrul a înregistrat 4 grade. Cei din Pitești vor avea parte de burnita si temperatura va fi de 5 grade. Tot 5 grade sunt înregistrate si in Drobeta si Brăila, dar cerul este înnorat. In Constanța avem o temperatura destul de buna, deoarece termometrul a înregistrat 10 grade . Bucureștiul va fi vizitat de ploi usoare, iar maxima este de 4 grade.
Averse sporadice vor fi maine in Bucuresti, iar temperatura pe parcursul zilei este de 9 grade . In mare parte va fi însorit maine in Cluj, termometrul va înregistra 12 grade pe parcursul zilei. Si cei din Oradea vor avea parte de o zi însorită maine ,deoarece temperatura va fi de 12 grade și soarele își va face apariția. In Constanța si Satu Mare va fi înnorat ,dar temperatura va fi de 13 grade. Tot 13 grade vor fi si in Timisoara, dar soarele își face apariția și in acest oras . In Brasov maxima este de 12 grade si partial innorat. In Drobeta sunt anuntate precipitații pe parcursul zilei si sunt inregistrate 9 grade. Temperatura este tot de 9 grade și in Braila, dar cerul este înnorat si probabilitatea de precipitații este scăzută. In Ploiesti si Galați cerul este înnorat si pot aparea precipitații pe parcursul zilei, iar maxima este de 8 grade. Cerul din Bacău este în continuare înnorat si vor fi înregistrate 6 grade. Înnorat este în continuare și in Iasi, unde maxima este de 5 grade. In Suceava este înregistrată cea mai mica temperatura, de doar 4 grade și cerul va fi in continuare înnorat.

a

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com