Prognoza meteo, 28 NOIEMBRIE 2019

In aceasta noapte, in zona Bucovinei va apărea ceața, iar temperaturile sunt destul de scăzute. In Suceava este doar 1 grad, însoțit de ceata. Cerul din Vatra Dornei este senin , dar sunt înregistrate 0 grade. Tot 1 grad este înregistrat si in Gura Humorului si este parțial înnorat.

a


Din pacate sunt înregistrate temperaturi cu minus pentru aceasta noapte in Moldova. In Iasi termometrul a înregistrat cea mai mica temperatura din această regiune , de -1 grad însoțit de ceață. Norii sunt prezenți și pe cerul din Galați, iar temperatura este de doar 2 grade. Nici Vremea din Botoșani nu este una foarte bune , deoarece sunt 0 grade.


In zona Dobrogei este înnorat in continuare inregistrandu-se temperaturi destul de mici .Numai 3 grade în Constanța si in continuare înnorat. Temperatura din Tulcea este mult mai mica , termometrul înregistrând 0 grade.


Cerul va avea înnorari si in zona Munteniei. O noapte friguroasa este si in Ploiesti , unde sunt doar 3 grade. In Călărași temperatura este mai scăzută cu un grad fata de Ploiesti. 3 grade sunt si in Buzău, iar în continuare este înnorat.


Oltenia va avea parte de nori in aceasta noapte . Temperatura este de 4 grade în Craiova si Târgu Jiu . In Drobeta maxima este de 6 grade .


In mare parte in zona Banatului este senin pe parcursul nopții. 7 grade sunt înregistrate în Timisoara si 8 grade in Arad .In Reșița sunt tot 7 grade , dar aici sunt prezenți pe cer si norii.


In Crișana este senin, iar temperatura din Baia Mare este de 8 grade.


Clujul este senin , dar maxima este de 2 grade. In Deva sunt înregistrate 4 grade, iar în Brasov maxima este de 2 grade. Astfel , în Transilvania cerul este senin în această noapte .


Si in Maramures este senin , temperatura din Baia Mare este de 5 grade.

In Bucuresti sunt înregistrate 3 grade pentru aceasta noapte , iar temperatura resimțită este de 5 grade.


După o dimineata rece ,temperaturile de maine vor crește în mare parte a țării. In zona Bucovinei temperaturile vor fi cuprinse între 6 și 9 grade.In mare parte va fi înnorat în această regiune a țării. In Suceava temperatura va fi de 6 grade. 8 grade vor fi înregistrate în Vatra Dornei , iar la Gura Humorului maxima va fi de 9 grade.

Și pe cerul din Moldova vor apărea nori pe parcursul zilei . In Iasi termometrul va înregistra o temperatura de 7 grade, iar în Galați maxima va fi de 8 grade. O temperatura nu cu mult mai mica fata de restul orașelor este înregistrată la Botoșani de 6 grade.

In Dobrogea sunt temperaturi destul de ridicate, astfel, in Constanța maxima va fi de 13 grade, iar în Tulcea vor fi 7 grade. Și în această regiune își vor face apariția nori, însă șansele de precipitații sunt scăzute.

Vreme buna va fi si in Muntenia lipsită de precipitații. In Ploiesti maxima va fi de 11 grade, dar soarele va fi absent pe parcursul zilei . 12 grade va înregistra termotrul din Călărași, însă si aici cerul va fi acoperit de nori. Nici in Buzău temperatura nu este cu mult mai mica , inregistrandu-se 10 grade.

In zona Olteniei vor fi averse sporadice de a lungul zilei . In Târgul Jiu si Dobreta temperatura va fi de 9 grade însoțite de precipitații. 10 grade însoțite de averse , vor fi în Craiova .

Cei din regiunea Banatului vor avea nevoie de umbrela maine deoarece șansele de precipitații sunt de 80% . In Timisoara ,Arad și Reșița temperatura va fi de 14 grade.

In Transilvania temperaturile vor fi cuprinse între 11 – 14 grade, iar cerul va fi in continuare cuprins de nori. In Sibiu temperatura va fi una buna ,deoarece maxima va fi de 14 grade. 12 grade însoțite de averse sporadice vor fi în Cluj . Aversele vor fi prezente si in Bistrița, unde temperatura va fi de 11 grade.

In Crișana cerul va fi senin, iar temperatura înregistrată în Oradea va fi de 14 grade însoțite de averse.

Nici Maramuresul nu va fi ocolit de precipitații, iar șansele sunt de 80% pentru ziua de maine . In Baia Mare maxima va fi de 19 grade

Norii vor fi prezenți și pe cerul din Capitală si sunt șanse de 60% de precipitații pe parcursul zilei . Temperatura va fi de 11 grade.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com