Prognoza meteo, 5 DECEMBRIE 2019

In aceasta seara sunt înregistrate temperaturi cu minus in majoritatea oraselor din tara.


In Bucovina temperaturile sunt destul de mici, dar cerul din aceasta regiune este senin. -4 grade sunt in Suceava si in Gura Humorului, iar in Vatra Dornei sunt -8 grade.


Si zona Moldovei cerul este senin, iar temperatura din Iasi este de –2 grade, iar în Botoșani -5 gradel. In Galati sunt inregistrate -2 grade.

Nici in Dobrogea nu este mai cald, iar temperaturile sunt normale pentru aceasta perioada. 2 sunt inregistrate in Constanta, iar maxima din Tulcea este de -2 grade.

Cerul este senin in Muntenia, iar temperaturile din aceasta zona sunt de –5 grade in Ploiesti, -3 in Calarasi si Buzau.

Si in Oltenia cerul este innorat si temperaturile sunt destul de mici. – 2 grade in Craiova, -1 grad Targu Jiu si 1 grad in Dobreta.

O noapte rece este si in zona Banatului deoarece temperatura din Arad ,Timisoara si Reșița este de -4 .

Cerul este temporar noros in Transilvania, iar temperaturile inregistrate sunt tot cu minus. In Cluj sunt -4 grade, in Sibiu -6 grade si in Brasov -5 grade.

In regiunea Maramuresului, cerul este senin , dar temporar noros , iar in Baia Mare maxima este de -4 grade.

a

La această oră în București este doar -1 grad, dar cerul este senin.Mâine va fi o zi însorită în mare parte a țării, lipsită de precipitații si averse.


In Bucovina , maine va fi o zi însorită, lipsită de nori . Doar 4 grade in Suceava, in Vatra Donei vor fi 3 grade si 7 grade vor fi in Gura Humorului.

In zona Moldovei, cerul va fi senin, dar temporar noros . Cei din Iasi si Botoșani vor avea parte de o zi insorita, iar temperatura va fi de 4 grade și 3 grade în Galați.

Si in Dobrogea va fi senin pe parcursul zilei de maine, iar temperatura in Constanta si Tulcea va fi de 5 grade, respectiv 4 grade.

Regiunea Munteniei va fi ferită de precipitații maine , iar temperaturile vor fi de 5 grade in Ploiesti si Calarasi , iar în Buzău de 4 grade.

Mâine probabilitatea este scăzută de precipitații în Oltenia, iar valori termice vor fi de 4 grade in Craiova, Targu Jiu si Dobreta.

In regiunea Banutului temperaturile vor fi cuprinse 6 si 7 grade. In Timisoara si Arad vor fi 6 grade, iar Resita maxima este de 7 grade.

Ceata va fi in Crisana pe parcursul zilei, iar temperatura in Oradea va fi de 4 grade

Cerul va fi senin pe întreg teritoriul Transilvaniei. In Brasov vor fi înregistrate 4 grade, in Sibiu termometrul va inregistra 3 grade, iar pentru cei din Cluj temperatura va fi de 2 grade.

Nici in Maramures nu vor fi nori maine si temperatura in Baia Mare va fi de 2 grade

În Capitală, maxima de maine va fi de 4 grade și cerul va fi in continuare senin.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE