Prognoza meteo, 5 DECEMBRIE 2019

In aceasta seara sunt înregistrate temperaturi cu minus in majoritatea oraselor din tara.


In Bucovina temperaturile sunt destul de mici, dar cerul din aceasta regiune este senin. -4 grade sunt in Suceava si in Gura Humorului, iar in Vatra Dornei sunt -8 grade.


Si zona Moldovei cerul este senin, iar temperatura din Iasi este de –2 grade, iar în Botoșani -5 gradel. In Galati sunt inregistrate -2 grade.

Nici in Dobrogea nu este mai cald, iar temperaturile sunt normale pentru aceasta perioada. 2 sunt inregistrate in Constanta, iar maxima din Tulcea este de -2 grade.

Cerul este senin in Muntenia, iar temperaturile din aceasta zona sunt de –5 grade in Ploiesti, -3 in Calarasi si Buzau.

Si in Oltenia cerul este innorat si temperaturile sunt destul de mici. – 2 grade in Craiova, -1 grad Targu Jiu si 1 grad in Dobreta.

O noapte rece este si in zona Banatului deoarece temperatura din Arad ,Timisoara si Reșița este de -4 .

Cerul este temporar noros in Transilvania, iar temperaturile inregistrate sunt tot cu minus. In Cluj sunt -4 grade, in Sibiu -6 grade si in Brasov -5 grade.

In regiunea Maramuresului, cerul este senin , dar temporar noros , iar in Baia Mare maxima este de -4 grade.

a

La această oră în București este doar -1 grad, dar cerul este senin.Mâine va fi o zi însorită în mare parte a țării, lipsită de precipitații si averse.


In Bucovina , maine va fi o zi însorită, lipsită de nori . Doar 4 grade in Suceava, in Vatra Donei vor fi 3 grade si 7 grade vor fi in Gura Humorului.

In zona Moldovei, cerul va fi senin, dar temporar noros . Cei din Iasi si Botoșani vor avea parte de o zi insorita, iar temperatura va fi de 4 grade și 3 grade în Galați.

Si in Dobrogea va fi senin pe parcursul zilei de maine, iar temperatura in Constanta si Tulcea va fi de 5 grade, respectiv 4 grade.

Regiunea Munteniei va fi ferită de precipitații maine , iar temperaturile vor fi de 5 grade in Ploiesti si Calarasi , iar în Buzău de 4 grade.

Mâine probabilitatea este scăzută de precipitații în Oltenia, iar valori termice vor fi de 4 grade in Craiova, Targu Jiu si Dobreta.

In regiunea Banutului temperaturile vor fi cuprinse 6 si 7 grade. In Timisoara si Arad vor fi 6 grade, iar Resita maxima este de 7 grade.

Ceata va fi in Crisana pe parcursul zilei, iar temperatura in Oradea va fi de 4 grade

Cerul va fi senin pe întreg teritoriul Transilvaniei. In Brasov vor fi înregistrate 4 grade, in Sibiu termometrul va inregistra 3 grade, iar pentru cei din Cluj temperatura va fi de 2 grade.

Nici in Maramures nu vor fi nori maine si temperatura in Baia Mare va fi de 2 grade

În Capitală, maxima de maine va fi de 4 grade și cerul va fi in continuare senin.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com