Prognoza meteo, 6 DECEMBRIE 2019

In Bucovina va fi o noapte friguroasa, dar cerul din aceasta regiune este senin. -6 grade sunt in Suceava, in Gura Humorului sunt -3 grade, iar in Vatra Dornei sunt -7 grade.


Cerul din Moldova este în continuare senin, iar temperatura din Iasi este de –5 grade, Botoșani -8 grade, iar in Galati sunt inregistrate -2 grade.

Nu sunt șanse de precipitații în această noapte in Dobrogea. Doar 1 grad este in Constanta, iar in Tulcea -1 grad.

Si in Muntenia cerul este senin, iar temperaturile din aceasta zona sunt de –4 grade in Ploiesti, -3 in Calarasi si Buzau.

Temperaturile din Oltenia sunt mici , iar cerul este innorat. –5 grade in Craiova, -4 grade in Targu Jiu si -3 grade in Drobeta.

In noaptea aceasta va fi ceata in zona Banatului si temperatura din Arad este de -4 grade, în Timisoara vor fi -6, iar in Reșița -3 grade

Cerul este temporar noros in Transilvania si va fi prezentă ceata , iar temperaturile inregistrate sunt tot cu minus. In Cluj sunt -8 grade, in Sibiu -9 grade si in Brasov -3 grade.

In regiunea Maramuresului, cerul este senin , dar temporar noros , iar in Baia Mare maxima este de -8 grade.

Nici in Bucuresti nu este pre cald ,deoarece sunt înregistrate -4 grade

Valorile termice pe parcursul zilei de maine vor fi normale pentru această perioadă, iar cerul in mare parte a țării va fi senin.

In Bucovina temperaturile vor varia între 5-7 grade . În Suceava vor fi 5 grade, in Vatra Donei vor fi 3 grade si 7 grade vor fi in Gura Humorului.

Cerul va fi lipsit de nori pe teritoriul Moldovei , dar temporar noros . Termometrul va înregistra la Iași 5 grade, in Botoșani 2 grade, iar in Galați vor fi 6 grade.

Cei din Dobrogea se vor bucura de o zi însorită , iar valorile termice in Constanta vor fi de 11 grade si in Tulcea de 8 grade.

O zi cu soare se anunță si in regiunea Munteniei, iar temperaturile vor fi de 6 grade in Ploiesti si Buzău,iar maxima va fi de 7 grade in Calarasi .

Mâine cerul va fi senin si în Oltenia, iar valori termice vor fi de 3 grade in Craiova si Drobeta , iar in Targu Jiu vor fi 5 grade.

In regiunea Banatului temperaturile vor crește pe parcursul zilei. Maxima in Timisoara si Arad va fi de 6 grade, iar in Resita se vor înregistra 9 grade.

Probabilitatea de precipitații va fi scăzută si in Crisana pe parcursul zilei, iar in Oradea vor fi 4 grade

Pe intreg teritoriul Transilvaniei, maine va fi o zi însorită. In Brasov si Sibiu termometrul va înregistra 6 grade, iar in Cluj temperatura va fi de 3 grade.

Cei din Maramureș se vor bucura de o zi însorită, iar maxima in Baia Mare va fi de 3 grade.

Maxima in Capitala va fi de 7 grade , iar bucureșteni vor avea parte de o zi cu soare.


a

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com