Prognoza meteo, 6 DECEMBRIE 2019

In Bucovina va fi o noapte friguroasa, dar cerul din aceasta regiune este senin. -6 grade sunt in Suceava, in Gura Humorului sunt -3 grade, iar in Vatra Dornei sunt -7 grade.


Cerul din Moldova este în continuare senin, iar temperatura din Iasi este de –5 grade, Botoșani -8 grade, iar in Galati sunt inregistrate -2 grade.

Nu sunt șanse de precipitații în această noapte in Dobrogea. Doar 1 grad este in Constanta, iar in Tulcea -1 grad.

Si in Muntenia cerul este senin, iar temperaturile din aceasta zona sunt de –4 grade in Ploiesti, -3 in Calarasi si Buzau.

Temperaturile din Oltenia sunt mici , iar cerul este innorat. –5 grade in Craiova, -4 grade in Targu Jiu si -3 grade in Drobeta.

In noaptea aceasta va fi ceata in zona Banatului si temperatura din Arad este de -4 grade, în Timisoara vor fi -6, iar in Reșița -3 grade

Cerul este temporar noros in Transilvania si va fi prezentă ceata , iar temperaturile inregistrate sunt tot cu minus. In Cluj sunt -8 grade, in Sibiu -9 grade si in Brasov -3 grade.

In regiunea Maramuresului, cerul este senin , dar temporar noros , iar in Baia Mare maxima este de -8 grade.

Nici in Bucuresti nu este pre cald ,deoarece sunt înregistrate -4 grade

Valorile termice pe parcursul zilei de maine vor fi normale pentru această perioadă, iar cerul in mare parte a țării va fi senin.

In Bucovina temperaturile vor varia între 5-7 grade . În Suceava vor fi 5 grade, in Vatra Donei vor fi 3 grade si 7 grade vor fi in Gura Humorului.

Cerul va fi lipsit de nori pe teritoriul Moldovei , dar temporar noros . Termometrul va înregistra la Iași 5 grade, in Botoșani 2 grade, iar in Galați vor fi 6 grade.

Cei din Dobrogea se vor bucura de o zi însorită , iar valorile termice in Constanta vor fi de 11 grade si in Tulcea de 8 grade.

O zi cu soare se anunță si in regiunea Munteniei, iar temperaturile vor fi de 6 grade in Ploiesti si Buzău,iar maxima va fi de 7 grade in Calarasi .

Mâine cerul va fi senin si în Oltenia, iar valori termice vor fi de 3 grade in Craiova si Drobeta , iar in Targu Jiu vor fi 5 grade.

In regiunea Banatului temperaturile vor crește pe parcursul zilei. Maxima in Timisoara si Arad va fi de 6 grade, iar in Resita se vor înregistra 9 grade.

Probabilitatea de precipitații va fi scăzută si in Crisana pe parcursul zilei, iar in Oradea vor fi 4 grade

Pe intreg teritoriul Transilvaniei, maine va fi o zi însorită. In Brasov si Sibiu termometrul va înregistra 6 grade, iar in Cluj temperatura va fi de 3 grade.

Cei din Maramureș se vor bucura de o zi însorită, iar maxima in Baia Mare va fi de 3 grade.

Maxima in Capitala va fi de 7 grade , iar bucureșteni vor avea parte de o zi cu soare.


Loading...

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !