AD

VREMEA

Prognoza meteo 6 septembrie – 4 octombrie 2021. Când revin temperaturile de vară

todayseptembrie 21, 2021

Background
share close
AD
AD

Prognoza meteo 6 septembrie – 4 octombrie. Cum se anunță a fi vreme în următoarele săptămâni. Până acum am avut parte de fluctuații mari de temperatură, de vânt puternic și precipitații în cea mai mare parte a țării. Toamna și-a făcut deja simțiță prezența prin temperaturile scăzute mai ales în prima parte a zilei. Soarele nu mai are putere și ziua se micșorează simțitor.

Prognoza meteo pentru perioada 6 septembrie – 4 octombrie 2021

Conform prognozei anunțate de către specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie, în următoare săptămână, temperaturile vor fi mai scăzute decât normalul pentru această perioadă a anului. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade în nordul Moldovei şi 27 de grade în Banat.

Regimul pluviometric va fi deficitar în toată țara, cu precădere în zonele montane.

Cele mai scăzute temperaturi se vor înregistra în zona de est a Transilvaniei, în nord-est, dar şi la munte.

Spre jumătatea lunii septembrie, vremea se va mai încălzi și vor fi zile în care temperaturile vor ajunge, în anumite zone din țară, până la 30 de grade Celsius.

În săptămâna 13 – 20 septembrie, ne așteaptă o vreme caldă, specifică verii, cu temperaturi ce vor urca în termometre până la 30 de grade Celsius. Cel mai cald va fi în zona Banatului, în Oltenia, Muntenia și în Dobrogea.

Prognoza meteo pentru săptămâna 20-27 septembrie

Pentru această perioadă, meteorologii anunță că temperaturile vor fi apropiate de cele obișnuite, în toată țara și că precipitații excedentare vor fi în regiunile nord-estice, iar în rest regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru acest interval.

În ultima săptămână prognozată, respectiv 27 septembrie – 4 octombrie, specialiștii ANM anunță că mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, posibil ușor mai coborâte în cele nordice.

În ceea ce privește cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă, meteorologii spun că acestea se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com