Prognoza meteo ANM 2 aprilie 2021. Unde sunt anunțate furtuni

Prognoza meteo ANM 2 aprilie 2021

Prognoza meteo ANM 2 aprilie 2021. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în ziua aceasta. Iată de ce temperaturi vom avea parte!

Prognoza meteo ANM 2 aprilie 2021. Cum va fi vremea

Meteorologii au transmis cum va fi vremea în ziua de vineri în București, dar și în restul țării. Vom avea parte de temperaturi foarte ridicate, chiar mai mari decât ar fi normal pentru această perioadă din an. Totuși, în majoritatea zonelor țării se vor înregistra precipitații și e posibil să aibă loc chiar și furtuni. Iată cum va fi vremea.

Prognoza meteo ANM 2 aprilie 2021. Cum va fi vremea în București

În București se anunță o furtună în unele zone și șanse de precipitații de 55 %. Maxima înregistrată în această zi va fi de 21 °C și minima stabilită de meteorologi se va situa în preajma valorii de 6 °C. Vântul va sufla cu rafale de 26 km/h, și pe timpul zilei este o probabilitate de furtuni cu descărcări electrice de 33 %. Spre seară și noaptea va ploua și temperatura resimțită va fi de 2 °C. Va fi și foarte înnorat.

Prognoza meteo ANM 2 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Constanța

În Constanța, maxima zilei de vineri va fi de 17 °C. Va fi mai cald decât în ziua precedentă și minima înregistrată noaptea va fi de 7 °C. Sunt șanse destul de mari de a ploua, ele fiind de 25 % . Vântul va sufla puternic cu rafale de până la 24 km/h și noaptea va ploua cu siguranță.

Prognoza meteo ANM 2 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Brașov

În Brașov se anunță câteva averse de ploaie și furtuni, șansele de precipitații fiind de 62 %. Maxima zilei din termometre este de 15 °C și minima stabilită de meteorologi este de 5 °C. Vântul va sufla cu rafale de până la 20 km/h și noaptea va ploua cu siguranță.

Prognoza meteo ANM 2 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Iași

Și în Iași sunt anunțate câteva averse, după cum arată prognoza meteo. Maxima înregistrată va fi de 13 °C, în timp ce minima va fi de doar 2 °C, astfel că aici va fi cea mai scăzută temperatură pe timpul nopții din țară. Vântul va sufla cu 28 km/h și va fi foarte înnorat pe tot parcursul zilei.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

În Cluj se anunță ploi și niște șanse de precipitații de până la 60 %. Maxima zilei va fi de 15 °C și minima de 3 °C. Vântul va sufla cu 28 km/h și acesta se mai domolește spre seară.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com