Prognoza meteo ANM 6 aprilie 2020. Vremea în București, Iași, Constanța și Cluj va fi călduroasă

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru luni, 6 aprilie. Potrivit meteorologilor, anunță temperaturi ridicate în unele zone din țară.

Vremea București 6 aprilie

Conform ANM, luni, vremea în Capitală va fi extrem de frumoasă. Bucureștenii vor avea parte de o zi însorită și liniștită, fără precipitații de ploaie.

Valorile termice vor fi mult mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă. Temepraturile în intervalul orar 08.00-11.00 vor fi cuprinse între 7 și 12 grade Celsius. După amiază, în intervalul orar 12.00-16.00, temperaturile vor fi între 13 și 16 grade Celsius.

Noaptea temperaturile vor varia între 7 și 8 grade Celsius.

Vremea în Iași

Meteorologii anunță vreme destul de însorită luni în Iași. Temperaturile în intervalul orar 08.00-11.00 vor fi cuprinse între 5 și 12 grade Celsius, iar în a doua parte a zilei temperaturile vor ajunge la 15 grade Celsius.

Noaptea, temperaturile minime vor fi de până la 8 grade Celsius.

Vremea în Constanța

La mare, oamenii vor avea un început de săptămână ușor călduros. Temperaturile la începutul zilei se anunță a fi cuprinse între 9 și 11 grade Celsius, iar în a doua jumătate a zilei temperaturile maxime vor ajunge la 12 grade Celsius.

Noaptea, maximele vor ajunge până la 8 grade Celsius.

Prognoza meteo Cluj, 6 aprilie

Între timp, prognoza meteo la Cluj va fi destul de schimbătoare și uimitoare pentru localnici. Potrivit ANM, temperaturile maxime vor ajunge în prima parte a zilei la 13 grade Celsius, iar în intervalul 12.00-16.00, temperaturile vor ajunge la 17 grade Celsius.

În timpul nopții, temperatura maximă va fi cuprinsă între 8 și 7 grade Celsius.

Specialiștii le recomandă cetățenilor români să rămână în casele lor, chiar dacă vremea se anunță a fi una călduroasă în mare parte a țării.

Pandemia de coronavirus nu a dispărut, motiv pentru care sunt sfătuiți să rămână în casele lor pentru a nu se infectat cu COVID-19 și pentru a nu le pune viața în pericol celor apropiați.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com