Prognoza meteo de Crăciun și Revelion. Anunțul meteorologilor

Meteorologii au anunțat prognoza pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 6 decembrie 2021 – 3 ianuarie 2022.

a

Prognoza meteo de Crăciun și Revelion

Au apărut primele informații despre cum va fi vremea de Crăciun precum și în noaptea dintre ani. Potrivit prognozei, în prima jumătate a lunii decembrie, țara noastră va fi traversată de o masă de aer cald, motiv pentru care temperaturile vor fi mai ridicate decât normalul pentru această perioadă. Cele mai neobișnuite temperaturi vor fi în Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei.

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie atrag atenția că temperaturile vor reveni la normal în aproape toată țara.

În perioada 6-13 decembrie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sud-estice.

Prognoza meteo în perioada 13-20 decembrie 2021

În perioada 13-20 decembrie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. În ceea ce privește cantitățile de precipitații, acestea vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

În perioada 20-27 decembrie, care cuprinde sărbătoarea Crăciunului, temperaturile medii se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile. Despre regimul pluviometric aflăm că va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu o tendință ușoară.

Prognoza meteo pentru perioada 27 decembrie 2021 – 3 ianuarie 2022. În ultimele zilei din acest an, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Totodată, cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale, la nivelul întregii țări.

Cel mai probabil, nici anul acesta nu vom avea parte de un Crăciun alb, așa cum toată lumea își dorește să se întâmple. Meteorologii anunță că iarna grea se va instala în lunile ianuarie și februarie, cu ger și precipitații sub formă de ninsoare.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com