Prognoza meteo.Miercuri 13 noiembrie 2019

In Bucuresti avem parte de o seara nu foarte racoroasa deoarece au fost inregistrate 19°C, iar pentru maine temperatura va creste cu 3°C ,maxima inregistrata va fi de 22°C .

a

Facem o scurta plimbare prin tara si aflam ca temperatura din aceasta seara in Satu Mare este de 17°C, iar maine maxima este de 19°C.

In Cluj sunt inregistrate 13°C, iar maine temperatura creste cu 6°C, inregistrandu-se 19°C.

In Oradea, Bacau, Brasov, Suceava temperatura este de 14°C,iar in Miercurea Ciuc, Buzau si Iasi este de 15°C. In Constanta si Pitesti temperatura a crescut cu un grad, inregistrandu-se 16°C.

In Drobeta o sa inceapa ploaia dar cu toate astea temperatura nu este prea mica ,maxima fiind de 18°C, 19°C sunt in Timisoara si 20°C in Galati.

Maine va venii ploaia in toata tara , iar temperatura inregistrata in Oradea este de 20°C, 19°C.In Iasi 18°C, iar in Drobeta, Brasov, Miercurea Ciuc si Buzau maxima este 17°C, Bacau 16°C si 15°C in Suceava. Cele mai mici temperaturi sunt inregistrate in Craiova si Pitesti de 14°C

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com