Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

În săptămâna 13-20 aprilie, în majoritatea țării vor fi temperaturi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Excepție fac regiunile sudice, precum și extremitatea vestică a României. Aici sunt semnalate valori termice ușor ridicate față de cele specifice acestui interval.

a

Vor cădea cantități mici de precipitații în toată țara, în special în regiunile sud-vestice.

În cea de-a doua săptămână, 20-27 aprilie, temperatura aerului din întreg teritoriul României va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval. De altfel, cantitățile de precipitații estimate și pentru această perioadă vor fi deficitare în toate regiunile.

În intervalul 27 aprilie-4 mai, regiunile estice și sud-estice vor înregistra temperaturi medii ale aerului ce se menţin, totuşi, peste cele climatologic specifice. În restul țării,  regimul termic va fi caracterizat de valori normale.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

În săptămâna 4 mai – 11 mai, vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă a anului în regiunile extracarpatice, iar în rest, vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, cu posibilitatea unui excedent local în regiunile vestice, dar și a unui deficit în cele estice și sud-estice, potrivit ANM.

Estimările meteorologice sunt realizate de Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată. Este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului și a cantităților de precipitații față de media perioadei 1993-2016.

sursa : huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com