PROGNOZA METEO: Temperaturile se menţin ridicate, dar vremea rămâne închisă

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă pentru următoarele zile o vreme cu temperaturi potrivite mai degrabă pentru primăvară, însă cerul se va menţine închis până la finalul săptămânii.
PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi mai mult noros, iar aria precipitaţiilor va fi în extindere şi va cuprinde aproape toată ţara, exceptând regiunile nordice şi centrale unde vor fi pe arii mai restrânse. Vor fi ploi, dar trecător şi lapoviţă în dealurile subcarpatice şi în nord-est, iar la munte se vor semnala precipitaţii mixte. În sudul şi sud-estul teritoriului, cantităţile de apă vor atinge cu totul izolat 10…15 l/mp. În nordul Moldovei şi în Transilvania, pe arii restrânse vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare îndeosebi în prima parte a nopţii, când se vor atinge viteze în general de 65…75 km/h în sudul Banatului şi rafale de peste 90 km/h pe crestele Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, spulberând zăpada. Temperaturile minime mai ridicate decât în noaptea precedentă, se vor situa între – 4 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 6 grade pe litoral. Pe arii restrânse, îndeosebi în sud-est se va semnala ceaţă.

a

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi noros şi mai ales în a doua parte a nopţii temporar va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă mai ridicată decât în noaptea precedentă va fi de 3…4 grade. Vor mai fi condiţii de ceaţă.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pentru două săptămâni: Urmează un nou val de ploi şi ninsori

PROGNOZA METEO JOI. În vestul, centrul, nordul şi nord-estul teritoriului vremea va fi în general închisă, cu valori termice diurne apropiate de mediile multianuale. În aceste zone temporar vor fi precipitaţii moderate cantitativ (10…15 l/mp), în prima parte a zilei predominant sub formă de ploaie, apoi îndeosebi în jumătatea de nord a Moldovei, în Maramureş şi local în Transilvania se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare. La munte, treptat vor predomina ninsorile şi local se va depune strat nou de zăpadă, posibil mai consistent în nordul Carpaţilor Orientali şi în Munţii Apuseni. Vor fi condiţii de polei. În regiunile sudice şi sud-estice, cerul va fi temporar noros şi numai pe arii restrânse va mai ploua în special dimineaţa, iar regimul termic se va menţine peste mediile multianuale. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, dar trecător şi la cote mai reduse şi în sud, sud-est, iar spre sfârşitul intervalului şi în nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 grad în nordul Moldovei şi 11…12 grade în sudul Dobrogei şi al Munteniei, iar cele minime se vor situa între -3 şi 5 grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va prezenta înnorări şi mai ales la începutul zilei va mai ploua slab. Vântul va deveni în general moderat. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar minima se va situa în jurul valorii de 2 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. În jumătatea de nord a ţării cerul va fi mai mult noros şi mai ales ziua se vor semnala precipitaţii slabe, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. În Maramureş şi la munte va ninge, în Transilvania şi Moldova local vor fi mai ales ninsori, iar în Crişana, pe arii restrânse vor fi precipitaţii mixte. Vor fi condiţii de polei. În restul teritoriului, vremea va fi caldă şi în general frumoasă, cu cer variabil şi doar cu totul izolat condiţii pentru ploi slabe trecătoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, iar trecător şi în regiunile sudice şi nord-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade în nordul Moldovei şi 12…13 grade, izolat în Oltenia şi Muntenia, iar cele minime se vor situa între -5 şi 3 grade, cu valori uşor mai scăzute în depresiunile intramontane din nord şi centru. În zonele joase, mai ales noaptea, izolat se va semnala ceaţă.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi în general frumoasă şi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat ziua, apoi va slăbi treptat din intensitate. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar minima va fi de -2…0 grade. Noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Valorile termice se vor situa în general peste mediile multianuale în regiunile sudice şi sud-estice, în timp ce, în restul teritoriului acestea vor fi apropiate de cele normale pentru această dată din an. Cerul va avea înnorări, mai accentuate seara şi noaptea, când treptat dinspre sud-vest aria precipitaţiilor se va extinde, urmând a cuprinde local jumătatea de sud a ţării şi pe arii mai restrânse zonele de munte. Precipitaţiile vor fi mai ales sub formă de ploaie, în timp ce la munte vor fi precipitaţii mixte, ce vor putea favoriza depuneri de polei, iar în zona înaltă vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări îndeosebi în a doua parte a nopţii în regiunile sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 10 grade, iar cele minime se vor situa între -7 şi 4 grade. În zonele joase de relief, mai ales dimineaţa izolat se va semnala ceaţă.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Nebulozitatea se va accentua treptat şi îndeosebi în a doua parte a nopţii vor fi precipitaţii predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat pe parcursul zilei apoi se va intensifica treptat. Regimul termic, va fi în continuare caracterizat de valori mai ridicate decât cele climatologic specifice acestei date din an, urmând astfel a se înregistra o maximă în jurul valorii de 9 grade şi o minimă de 1…3 grade. Mai ales dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vor fi înnorări în cea mai mare parte a ţării, mai accentuate şi persistente însă în sud şi sud-est, precum şi la munte, unde local şi temporar se vor semnala precipitaţii. Acestea vor fi mai frecvente pe parcursul zilei când se vor semnala mai ales ploi, iar la munte va ninge, apoi treptat acestea vor fi în restrângere dar cu tendinţă de transformare pe arii restrânse în lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-est. Temperaturile maxime, în general apropiate de cele climatologic specifice acestei date din an vor fi cuprinse între -1 şi 8 grade, iar cele minime în general între -6 şi 0 grade.

PROGNOZA METEO LUNI – MIERCURI. Până spre mijlocul intervalului valorile termice se vor situa în general în jurul mediilor climatologic specifice acestei perioade din an, apoi vor creşte uşor şi treptat în special în sud şi sud-est. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi relativ scăzută.

sursa:rtv.ro

Teste care descoperă unicitatea corpului tău

Corpul nostru este plin de fenomene care așteaptă să fie descoperite. Probabil ați observat anumite abilități ale corpului pe care ceilalți din jurul dvs. nu le au.
Toţi vrem să credem că sunt speciali, dar nu toată lumea poate vedea ce ne face diferiti de ceilalti. De fapt, există atâtea lucruri care dovedesc că nu sunteți ca oricine altcineva – sunteți unic! Tot ce trebuie să faceți este să priviți în oglindă și să vă descoperiți corpul.
Iată câteva modalități de a testa părți ale corpului dvs. pentru a vedea cât de unic este. Nu pierdeți cireasa de pe tort la sfârșitul articolului. Bucurați-vă de a fi special!
1. Heterochromia iridis

Persoanele cu heterochromie centrală au culori diferite în același ochi, în timp ce heterochromia completă este atunci când o persoană are 2 ochi diferit de culoare. Când o persoană are heterocromie sectorială, una sau mai multe porțiuni ale irisului au o culoare diferită. Un motiv pentru heterochromie este moștenirea genetică. Un alt motiv este atunci când este dobândită ca urmare a unei boli sau a unui prejudiciu. Unele statistici arată că aproximativ 1% din populația lumii ar putea avea această trăsătură.
2. Atingeți nasul cu limba

Această abilitate este cunoscută sub numele de semn Gorlin în lumea medicală. Doar 10% din populație o poate face, deoarece este o trăsătură genetică. Cu toate acestea, vă puteți antrena limba pentru a ajunge la nas. Îți amintești de Gene Simmons de la Kiss? Și-a găsit unicitatea și l-a ajutat să devină o stea rock internațională cu o limbă foarte recunoscută.
3. Linia Simiană

Se spune că persoanele cu linii Simian au de obicei un stil de viață diferit de celelalte persoane fără aceste linii, dar nu înseamnă că trăiesc mai bine sau mai rău. În general, se crede că acești oameni realizează mult mai mult decât majoritatea, dezvoltând tehnici și invenții care vor servi generațiilor. Există oameni cu o linie Simian care au avut o contribuție pozitivă la istorie. Unul dintre aceștia este premierul britanic Tony Blair (cu linii pe ambele mâini), fostul președinte rus Nikita Hrușciov, scriitorii John Steinbeck și Henry Miller, Tony Robbins și Hillary Clinton. Liniile se regăsesc și în 1,5% din populația generală cel puțin pe o mână.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com