Prognoza meteo toamnă 2021. Ultimul val de caniculă. Vremea ia o turnură neșteptată

Prognoza meteo toamnă 2021. Ce se întâmplă cu vremea în perioada următoare. Având în vedere cum a fost vara, întrebarea care se pune acum este când vom simți că vine toamna și dacă vom avea parte de o toamnă ca la carte, ori o prelungire a verii până aproape de anotimpul rece.

Cum va fi vremea în toamna anului 2021

Potrivit meteorologilor, în perioada 20 – 25 august temperaturile maxime se vor situa, în general, între 31-33 de grade, în timp ce minimele se vor situa în jur de 16 grade.

Conform prognozei emise până la finalul lunii august 2021, se anunță o posibilă scădere ușoară de temperatură, până spre 27-28 de grade la valorile maxime și la 14 grade pentru temperaturile minime.

Ulterior, în  data de 17 august, își vor face prezența fenomene de instabilitate atmosferică cu ploi ce pot fi însemnate cantitativ. Spre finalul lunii, posibilitatea de precipitații va fi foarte redusă, dar ar putea apărea ploi locale.

Prognoza meteo 30 august-5 septembrie

Se pare că odată cu luna august se încheie lungul șir al codurilor de caniculă, scăpăm de valul de căldură și de disconfortul termic accentuat, pentru că din septembrie vremea se apropie de temperaturi normale pentru această perioadă.

Astfel, în prima săptămână din luna septembrie, temperaturile vor fi în general normale pentru această perioadă a anului. În același timp, în ceea ce privește precipitațiile, meteorologii anunță că acestea vor fi în cantități normale, specifice acestei date din calendar.

Prognoza meteo 6 – 13 septembrie

Surprinzător sa nu, specialiștii ANM anunță că media valorilor termice va fi apropiată de cea specifică pentru această perioadă, la fel și regimul pluviometric. Cantitățile de apă care vor fi înregistrate nu vor depăși graficul obișnuit acestei perioade.

Se pare că și în luna octombrie vom avea parte de o vreme normală, obișnuită pentru această lună, cu temperaturi medii și un regim pluviometric normal.

Din noiembrie temperaturile încep să scadă simțitor, iar spre mijlocul lunii sunt șanse să avem minime de 0 grade și precipitații.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com