Prognoza meteo weekend 22-23 mai 2021. Cât de cald va fi și cum se anunță vremea în iunie

Prognoza meteo pentru weekend-ul 22-23 mai 2021. Vești bune din partea meteorologilor pentru cei care așteaptă căldura. Din 23 mai se estimează o încălzire treptată a vremii, când valorile termice se vor situa în jurul celor normale în ultima decadă a lunii mai. Potrivit prognozei pentru următoarele patru săptămâni, în unele zile vor fi chiar mai ridicate decât mediile multianuale, respectiv 23-26 grade ziua şi 11-13 grade noaptea.

Meteo weekend 22-23 mai 2021

Vom avea parte de un weekend răcoros, cu tendințe de încălzire în a doua parte a zilei de duminică, 22 mai. De luni, conform prognozei, vremea se va încălzi treptat, iar valorile termice vor ajunge să fie cele normale pentru data din calendar.

Specialiștii ANM au făcut estimări meteo pentru următoarele patru săptămâni, atât din punct de vedere al temperaturilor, cât și al precipitațiilor. Astfel, în general, în următoarea lună, temperaturile medii se vor încadra în media ultimelor ani, însă vor fi și câteva oscilații.

Cu privire la regimul pluviometric, acesta va fi la extreme: în unele zone va ploua mai mult, în timp ce în altele cantitățile de apă vor fi deficitare.

De săptămâna viitoare, 24-31 mai, în regiunile extracarpatice, temperaturile medii vor fi peste cele specifice acestei perioade a anului, dar în rest vor fi apropiate de normal.

Cum vor fi precipitațiile până pe 21 iunie

Ploile se vor semnala în toate zonele țării, mai puțin în jumătatea de sud a țării, unde precipitațiile vor fi slabe.

Săptămâna 31 mai – 7 iunie – temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în regiunile nordice. Potrivit prognozei, în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Pentru săptămâna 7-14 iunie, se estimează valorii ale temperaturii apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate, local, în sud-vestul țării. Cantitățile de precipitații vor fi normale pentru această perioadă.

În săptămâna 14-21 iunie, temperaturile medii vor fi în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile. Și în acest interval, cantitățile de precipitații vor fi normale pentru această perioadă a anului.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com