Programul mall-urilor din București și întreaga țară. Când se închid mall-urile, de fapt

Care este programul mall-urilor din această perioadă. Toată lumea se întreabă ce se întâmplă cu magazinele și cu mall-urile din Capitală și din marile orașe ale țării. Trăim vremuri grele, marcate de tot felul de restricții, și multe din nevoile oamenilor se rezumă la activități din afara casei. De aceea este bine să fie clar pentru toată lumea în ce măsură afectează restricțiile programul mall-urilor. Până la ce oră sunt deschise, efectiv, mall-urile din București și din Constanța, Iași, Bacău, Piatra Neamț, Cluj, Timișoara, etc.

a

La ce oră se închid mall-urile din Capitală și celelalte orașe ale țării

Program mall AFI Cotroceni – De duminică și până joi. Se deschide la ora 10:00 și se închide la ora 22:00.

De vineri și până sâmbătă. Se deschide la ora 10:00 și se închide la ora 22:00.

Program mall Băneasa Shopping City – Mall-ul funcționează de luni până duminică, de la ora 10:00 până la ora 22:00.

Program mall ParkLake – este deschis de luni până duminică, de la 10:00 la 22:00.

Program MegaMall. Se deschide la ora 10:00 și se închide la ora 22:00, de luni până duminică. Sala din interiorul mall-ului se închide la ora 21:00, de luni până duminică.

Program Plaza România

De luni până duminică, mall-ul se deschide la ora 10:00 și se închide la ora 22:00. Totuși, unele magazine pot avea program flexibil. Biroul Pașapoarte (este nevoie de o programare online) este deschis: Luni, marți, joi, vineri de la 08:30 la 16:30, iar miercuri de la 08:30 la 18:30.

Program Promenada Mall – Este deschis de luni până duminică, de la ora 10:00 la ora 22:00.

Program București Mall (mall Vitan) – Deși unele magazine pot avea program flexibil, mall-ul este deschis începând cu ora 10:00 și se închide la ora 22:00, de luni până duminică.

Program mall Sun Plaza – Mall-ul funcționează de luni până duminică, de la ora 10:00 la ora 22:00. În schimb, Cora se deschide la ora 07:00 și se închide la ora 22:00 (luni-duminică).

Program Veranda Mall – Este deschis începând cu ora 10:00 și se închide la 22:00, de luni până duminică. Carrefour se deschide la ora 07:00 și se închide la ora 22:00.

Program mall Liberty Center – Este deschis de luni până duminică, de la ora 10:00 la ora 22:00.

Celelalte mall-uri din țară funcționează, deocamdată, cu program normal. Rămâne de văzut ce se va întâmpla de săptămâna viitoare când autoritățile vor reveni cu noi anunțuri.

La acest moment știm că masca de protecție este obligatorie peste tot, sunt restricții de circulație pe timp de noapte, școlile rămân închise timp de două săptămâni.

Mall-urile ar urma să se închidă și ele, iar în cadrul acestora ar rămâne deschise doar magazinele esențiale (farmacii și supermarketuri).

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com