Programul Televiziunii Române din 22 DECEMBRIE 1989. Ce ar fi văzut românii dacă nu venea REVOLUŢIA - RADIO FX NET

Programul Televiziunii Române din 22 DECEMBRIE 1989. Ce ar fi văzut românii dacă nu venea REVOLUŢIA

Televiziunea Română emitea doar câteva ore pe zi înainte de 1989. Pe 22 decembrie, programul era dedicat în totalitate lui Nicolae Ceauşescu şi realizărilor din Epoca de Aur.
Programul era stabilit cu o săptămână înainte, ca atare schimbările aduse de revoluţie nu erau în plan. După masă, TVR avea programat un scurt program de două ore. Începea la ora 13, cu Telejurnalul. La ora 13:25 era programat “Agricultura – programe prioritare”, iar de 13:45 rubrica “Deplina unitate în patria română: versuri patriotice, revoluţionare”. De la ora 14:00, românii aveau cântece munictoreşti: “Un singur când, o singură voinţă”. La ora 14:20 urma documentarul “Construim mult şi frumos”, apoi “Mândria de a fi cetăţean al României socialiste”. La ora 15:00 intra mira.

Seara, la ora 19:00, programul începea cu Telejurnalul. La 19:30, începea “Congresul al XIV-lea. Congresul marilor victorii socialiste, programul partidului –program de muncă şi de viaţă al întregului popor”. La ora 19.50 intra “România în lume”, unj program de politica externă. La ora 20:10 era programată rubrica “Hotărârea Congresului al XIV-lea al partidului – mobilizator program de muncă întregul nostru popor”, iar de la ora 20:30: “Copiii cântă patria şi partidul”, un program literar-muzical-coregrafic. La ora 20:50 începea emisiunea “Tinereţe-educaţie-spirit revoluţionar. Pregătirea politico-ideologică, componentă esenţială a educării revoluţionare a tinerei generaţii”. La ora 21:10 aveam “Cu patria în inimi. Cântece patriotice revoluţionare”. În fine, la ora 21:40 venea din nou Telejurnalul, iar la ora 22:00 se închieia emisia.
Pe 22 decembrie 1989, acest program nu s-a mai respectat pentru că revolţionarii au pus stăpânire pe televiziune, iar apoi a început să emită Televiziuniunea Română “Liberă”.

sursa:realitatea.net

9 Produse alimentare pe care le refuzăm, dar nu ar trebui

Uneori, refuzăm prea mult când urmărim silueta perfectă și sănătatea. Cu toate acestea, medicii ne încurajează să nu facem acest lucru, deoarece nu toate alimentele pe care le considerăm ca fiind dăunătoare, chiar sunt.

Iată o listă cu 9 alimente care pot fi destul de bune pentru dumneavoastră dacă sunt consumate cu moderatie.

Cartofii prăjiți

Nutriţioniştii au adăugat mult timp acest tratament delicios pe lista alimentelor dăunătoare. Cu toate acestea, după cum a demonstrat timpul, nu se va întâmpla nimic rău dacă mâncați în cantităţi moderate. În afară de aceasta, cartofii conțin iod, vitamina B, fosfor, puțină vitamină C și acid folic, îmbunătățesc digestia și întăresc imunitatea.

Ingheţata

Da, inghetata poate fi buna atat pentru sanatatea ta cat si pentru siluetă. Calciul conținut în lapte ajută la arderea grăsimilor și este deosebit de benefic pentru femeile însărcinate și mamele care alăptează. Inghetata de lapte conține, de asemenea, o mulțime de vitamine și minerale.

Pentru a evita consumul de coloranți cu adevărat nocivi și de aditivi alimentari, medicii recomandă insistent să consumați înghețată curată cu lapte sau chiar de casă.

Floricele de porumb

Veste bună pentru cei care merg la film: popcorn-ul normalizează zahărul din sânge și ajută la eliminarea insulinei și este, de asemenea, bogat în antioxidanți.

Ciocolata

Problemele de piele despre care se presupune că sunt cauzate de ciocolată sunt doar un zvon. Ciocolata adevarata contine polifenoli care imbunatatesc circulatia sangelui si pastreaza pielea stransa si neteda. În plus, ciocolata revigorează: o bucată poate înlocui o ceașcă de cafea.

Maioneză

Mulți medici recomanda acum o salată cu Maioneză de 2-3 ori pe săptămână din cauza uleiurilor vegetale pe care le conţine: ajută la prevenirea bolilor cardiace. De asemenea, vitaminele E și F neutralizează efectele negative ale mediului și îmbunătățesc metabolismul.

Cu toate acestea, acest lucru se referă numai la maioneza pe care o faceți acasă – maioneza cumpărată de la magazin nu vă va face nici un bine.

citeste continuarea pe pagina2>>>

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com