PROTEST INEDIT ÎN BÂRLAD! S-A URCAT PE UN BLOC ȘI A AMENINȚAT CĂ SE SINUCIDE DACĂ NU I SE ÎNDEPLINESC DORINȚELE

Un bărbat, în vârstă de 39 de ani, a urcat pe un bloc de locuințe sociale din Vaslui și a amenințat că se sinucide dacă primarul nu vine să stea de vorbă cu el. Lucrurile s-au calmat, iar bărbatul a renunțat la tentativa de sinucidere atunci când a aflat că primarul este plecat.

a

Romeo Lupu a fost evacuat din blocul din locuințe sociale din cauza datoriilor mari pe care le acumulase. Că să își recupereze locuința, acesta a recurs la un gest extrem. Bărbatul s-a urcat la etajul patru al blocului și a amenințat că se sinucide dacă primarul nu vine să vorbească cu el pentru a rezolva problema.

Însă, bărbatul a renunțat repede la inițiativă după ce a aflat că primarul este plecat. Așa că s-a răzgândi și a decis că nu are sens să stea degeaba atârnat de geam, în frig. Negociatorul IPJ Vaslui l-a convins să renunțe la forma sa de protest și să meargă la primar ca să rezolve problema.

A furat metoda de la un vecin

Se pare că protestul lui Romeo Lupu a fost bine organizat și avea șanse de reușită. Bărbatul a împrumutat metoda de la un prieten, care tot printr-o amenințare cu sinuciderea a reușit să își recupereze locuința.

În data de 23 octombrie, Gheorghe P. s-a urcat pe Hotelul Moldova, amenințând că se aruncă în gol dacă nu i se rezolvă situația cu locuința. Primarul Dumitru Boroș, fiind în campanie electorală, a fost nevoit să găsească o soluție ca să-l ajute. Astfel, după câteva „negocieri” cu primarul problema s-a rezolvat.

Gheorghe P. și Romeo Lupu sunt ambii locatari ai blocului de locuințe sociale și nu au  mai achitat chiriile către primărie, așa că au fost evacuați din case. Dacă pentru Gheorghe P. strategia cu sinuciderea a funcționat, Romeo Lupu s-a gândit să o aplice și el, doar că a avut ceva mai mult ghinion. Însă a primit promisiunea că va avea o întrevedere cu primarul.

Au fost chemați la primărie, somați, trimiși apoi în instanță, pentru că au acumulat datorii foarte mari, în condițiile în care chiria este de 27, 92 de lei lunar. Cei doi sunt și elemente recalcitrante și-i terorizează pe cei care locuiesc în acel bloc de locuințe sociale, având foarte multe plângeri la politie.”, au spus cei de la Primărie, care se ocupă cu chiriile pentru locuințele sociale, despre cei doi vecini, potrivit vremeanoua.ro

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com