PROTESTUL HORECA A FOST ÎN ZADAR! KLAUS IOHANNIS: NU PUTEM SĂ LUĂM MĂSURI DE RELAXARE

Angajaţii din industria HoReCa și-au oprit activitatea miercuri, timp de o oră, și au protestat în fața teraselor, nemulțumiți că Guvernul amână redeschiderea restaurantelor. Însă se pare că protestul a fost în zadar, Klaus Iohannis anunțând că în acest sens nu este posibilă o relaxare.

a

Președintele Klaus Iohannis a declarat că din cauza numărului mare de noi cazuri de infectări nu se poate discuta despre o redeschidere a restaurantelor în interior, însă Guvernul va elabora o schemă de ajutor pentru acest sector. 

„Noi înțelegem foarte bine această preocupare din zona și trebuie să admitem că este sectorul cel mai afectat. Pentru a veni în sprijinul HoReCa, Guvernul deja a elaborat o schemă de ajutor pentru acest sector. Trebuie să fim foarte sinceri: aici este vorba despre sănătatea publică a întregii populații și cum numărul de cazuri este în creștere, nu putem să luăm măsuri de relaxare. Până nu intrăm într-o descreștere, până nu vom avea cazuri foarte puține, nu vom lua alte măsuri de relaxare, dar în contrapartidă Guvernul elaborează o schemă de ajutor”, a declarat președintele.

„Este imoral, anormal și ilogic ce se întâmplă”

Patronii și angajații teraselor din Centrul Vechi au organizat miercuri un protest pentru a cere redeschiderea restaurantelor. Miercuri, la ora 17.00, câteva sute de angajați ai restaurantelor și teraselor din Centrul Vechi al Capitalei au ieșit la un marș de protest împotriva Guvernului, pe care-l consideră responsabil de criza în care se află în acest moment sectorul HoReCa din România. La fel s-a întâmplat și ale orașe ale țării. 

„Cerem redeschiderea restaurantelor, pentru că România este singura țară din Europa care are restaurantele închise la interior. Este imoral, anormal și ilogic ce se întâmplă.”, a spus Octav Dura, reprezentantul Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com